/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Búcsúzik a Mazda RX-8

2011. október 11. 21:49   |   Autoblog
címkék:  

2012 júniusával véget ér a Wankel-motoros Mazda sportkocsi, az RX-8 karrierje. A 2003-ban bemutatott hátsókerekes sportkupé egy 1000 darabos, különleges Spirit R sorozattal köszön el. A manuális és automata váltós Spirit R modellek november 24-én kerülnek a japán márkakereskedésekbe. És sajnos csak a japánokba.

A kézi és az automata váltós Spirit R modellek egységesen fekete keretes első fényszórókat, ködlámpákat és hátsó lámpákat, valamint piros féknyergeket kapnak. A kézi váltós modelleket egyedi Spirit R Recaro kagylóülésekkel és 19 hüvelykes bronzszínű könnyűfém felnikkel látják el, míg az automata váltós példányok piros szegélyű fekete bőrüléseket, bőrkormányt, kézifékkart, középkonzolt és könyöklőket kapnak. Alapfelszerelés a fegyverszürke, 18 colos felnigarnitúra, a sportfutómű és a nagyobb méretű féktárcsák is.

Az RX-8 Spirit R modelleket alumínium szürke, fekete és gyöngyház fehér színben lehet majd megvásárolni.

Jó hír, hogy az RX-8 gyártásának beszűntetése nem jelenti a Wankel-motor eltűnését, a japán autógyár ugyanis folytatja a legendás erőforrás fejlesztését és korszerűsítését.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/