/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Budapesti Autószalon május közepén

2008. április 21. 10:31   |   Autoblog
címkék:  

Az idei Automobil kiállítást május 14-18. között tartják a Budapesti Vásárközpontban, a Magyarországon ismert márkák kereskedőinek részvételével – közölte a Hungexpo Zrt.

Az egy hónap múlva nyitó kiállítás programja az American Car Club Hungary szervezésében amerikai autók bemutatójával is gazdagodik. A tuning bemutatón több mint 50 hazai és külföldi egyedi építésű autó lesz megtekinthető. Bemutatkoznak a tuninghoz kapcsolódó műhelyek, kereskedők, szervezetek is. 

Az Automobil kiállításon az autótechnikai háttéripar is megjelenik. A hazai gépjárműipari kutatás-fejlesztés eredményeiről címmel tudományos előadás várja a szakembereket. A tudományos ismeretterjesztés jegyében szó lesz a baleseti nyomok feldolgozásáról, a Forma-1-3w technikáról, a hibridjárművekről, az autózás, a mobilitás jövőjéről. Az Automobil kiállítással egy időben rendezik a Truck-Expo a nagyhaszon gépjárművek bemutatót.

A kiállítás első napján 33 százalékos kedvezménnyel úgynevezett “Indíts jegyet” lehet váltani, az idén először. Az “Indíts jegy” és a többi napra váltott belépőjegy egyben sorsjegy is lesz, amelynek szerencsés tulajdonosa egy tuning autócsodát nyerhet.

(forrás: mti)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/