/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
autószalon, detroit, lincoln

Lincoln MKX

Az autó, amit Európa sajnos nem fog megkapni

időpont:2015. január 11. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Megjelentek az első képek a hamarosan bemutatkozó új Lincoln MKX crossoverről. A Ford égisze alatt készülő amerikai terepjáró modern és elegáns külső és belső jegyeket fog kapni, azonban valószínűleg csak az amerikai piacon lesz megvásárolható.

autószalon, mazda, tuning

Ha az alap kevés

Dögösek a gyári tuningos Mazdák

időpont:2014. december 20. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Mióta a Kodo formatervvel előállt, a Mazda autóit nem érheti kritika a külsőt illetően. Ám a Tokiói Autókiállításra készülve a japánok előhúztak még egy ászt a zsebükből, így hamarosan gyári tuningcsomagot is lehet kérni az autókhoz, ami igencsak jól áll mindegyiken.

autószalon, haszonjármű kiállítás, tesztvezetés, új autó

Kiállítás és vásár

Novemberben ránk figyel az autósvilág!

időpont:2014. október 01. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

Közel 10 éves kihagyás után ismét nagyszabású autószalon kerül megrendezésre Budapesten. November 21. és 23. között a Syma Csarnokban kap helyet a Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásár.

autószalon, csajok

GALÉRIA

Csajok a Los Angeles-i Autószalonról

időpont:2009. december 07. 11:55

szerző:stitch

címkék:

Nem véletlenül dicsértem múlt héten az Esseni Autószalon felhozatalát. Íme egy galéria a Los Angeles-i kiállításról, hát nem tudom, ki hogy van vele, de valahogy az Amerikában mosolygó lányokat nehezen tudom a tuningcicákhoz hasonlítani.

autószalon, csajok

GALÉRIA

A nap galériája: szupercsajok az Esseni Autószalonról

időpont:2009. december 04. 10:37

szerző:stitch

címkék:

Íme egy kis gyűjtemény a most zajló Esseni Autószalon néhány szépségéről. Ez a kiállítás főleg a tuningmodellekről szól, ennek köszönhető, hogy a felhozatal is viszonylag erős.

autószalon, nissan

HELYZET VAN

Nem megy autószalonokra a Nissan

időpont:2009. március 02. 11:45

szerző:stitch

címkék:

A meredeken zuhanó autóipari mutatók arra kényszerítik a Nissant, hogy a következő, április 1-től 2010. március 31-ig tartó üzleti évben több nagy autószalonon is lemondja részvételét. A japán gyár mindössze négy kiállítást vállal, a New York-it, a sanghajit, a tokióit és a jövő évi genfit, máshol nem lesznek láthatóak a Nissan és Infiniti modellek. A döntés azt jelenti, hogy a márka nem lesz jelen az idei frankfurti show-n, a tengerentúlon pedig Detroitot és Los Angelest is kihagyja. A közlemény azért hagy egy kiskaput: a megfogalmazás szerint a döntés rövid távon érvényes, a gazdasági helyzet függvényében lehetnek változások.

autószalon, párizs

SZÍN-JÁTÉK

Mutasd a táblád, megmondom ki vagy!

időpont:2008. október 08. 15:45

szerző:SzaBi

címkék:

Amennyiben már valaki vett hűtő vagy mosógépet, biztosan találkozott olyan táblával, amelyik az energiahatékonyságot mutatja be az éves fogyasztással kalkulálva. Ugyanilyen táblát nemrég az autógyártók is elkezdtek használni, amellyel autójuk CO2 kibocsátását tudják azonnal felismerhetővé tenni, szín alapján. Mi Párizsban vadásztunk hasonlóak után.

autószalon, kia, london

ÚJ MODELL

Különleges Kia-bejelentés Londonban

időpont:2008. május 20. 08:31

szerző:stitch

címkék:

A Kia amellett, hogy londoni standján kiállítja legújabb tanulmányait, köztük a Soult, a Kee kupét és az ex_cee'det, az angol fővárosban "egy nagyon különleges bejelentést" is tesz egy hamarosan bemutatkozó modellről. Az újdonság a hírek szerint 2009-ben debütál majd a brit piacon, és minden eddiginél jobban hangsúlyozza majd azt az irányvonalat, mely a jövő Kia-modelljeire jellemző lesz. Egyelőre nem tudni, hogy melyik tanulmány szériagyártásáról lehet szó, legkésőbb Londonban azonban minden kiderül. A koreai gyár brit főnöke azt is elárulta, hogy 2009-2010-ben összesen 13 új vagy ráncfelvarrt modellt mutat be a Kia.

autószalon

SOK KÍSÉRŐPROGRAM

Budapesti Autószalon május közepén

időpont:2008. április 21. 10:31

szerző:tygger

címkék:

Az idei Automobil kiállítást május 14-18. között tartják a Budapesti Vásárközpontban, a Magyarországon ismert márkák kereskedőinek részvételével - közölte a Hungexpo Zrt. Az egy hónap múlva nyitó kiállítás programja az American Car Club Hungary szervezésében amerikai autók bemutatójával is gazdagodik. A tuning bemutatón több mint 50 hazai és külföldi egyedi építésű autó lesz megtekinthető. Bemutatkoznak a tuninghoz kapcsolódó műhelyek, kereskedők, szervezetek is. Folytatás a címre kattintva!

autószalon, hummer

ÚJ MÁRKA

Nyáron indul a Hummerek értékesítése itthon

időpont:2008. április 17. 08:31

szerző:tygger

címkék:

Új Cadillac márkakereskedés nyílik a nyáron Budapesten, a General Motors észak-amerikai márkáit forgalmazó szalonban megkezdik a Hummer értékesítését is - tájékoztatta a General Motors égisze alatt működő Cadillac, Corvette, HUMMER Central & Eastern Europe az MTI-t. A Tóth Autó Kft., amely más prémium márkákkal már sikereket ért el, egy új szalont épít az M3-as autópálya és az M0-s csomópontjánál, ahol forgalmazni fogja a GM három prémiummárkáját. Folytatás a címre kattintva!

autószalon, genf

EZT LÁTTUK

Cikik Genfből

időpont:2008. március 11. 08:31

szerző:tygger

címkék:

Svájc sem a világ legcsilivilibb országa, ott is csak emberek élnek, persze minálunk sokkal jobb életszínvonalon. Fél kiló kenyeret 303 forintért vesznek a szupermarketben, annyi az Audi és Mercedes, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni, de ettől még vezetési morálban nem járnak sokkal előttünk. Pofátlanok, a városban olykor a buszsávban furakodnak előre, a gyalogosokat pedig néha átengedik, néha nem. Mi se bizonyítja ezt jobban: a genfi járókelő ugyanolyan hálásan integet, ha átengedik a zebrán, mint a magyar. Puff neki, messzi nyugat. Az autópályás sebességkorlátozó táblák is csak tájékoztató jelleggel vannak kihelyezve, míg Németországban két lábbal tapossák a féket, ha meglátnak egy ilyet, a svájciak csak suhannak tovább zavartalanul. Folytatás a címre kattintva!