/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nyáron indul a Hummerek értékesítése itthon

2008. április 17. 08:31   |   Autoblog
címkék:  

Új Cadillac márkakereskedés nyílik a nyáron Budapesten, a General Motors észak-amerikai márkáit forgalmazó szalonban megkezdik a Hummer értékesítését is.

Erről tájékoztatta a General Motors égisze alatt működő Cadillac, Corvette, HUMMER Central & Eastern Europe az MTI-t. A Tóth Autó Kft., amely más prémium márkákkal már sikereket ért el, egy új szalont épít az M3-as autópálya és az M0-s csomópontjánál, ahol forgalmazni fogja a GM három prémiummárkáját.

Wolf Gábor, a Cadillac, Corvette, Hummer Central & Eastern Europe kereskedelmi igazgatója szerint ezzel lendületet kaphat a General Motors észak-amerikai márkáinak magyarországi értékesítése, amihez hozzájárul, hogy már áprilisban megjelenik a magyar piacon a Cadillac legújabb CTS és BLS Wagon modellje is.

A GM prémiummárkáinak értékesítését és marketing feladatait az elmúlt három évben hivatalos európai importőrként a hollandiai székhelyű Kroymans regionális irodája végezte, amely 2008. február 1-jével beszüntette tevékenységét. Az iroda budaörsi telephelyén szervezte a három márkával kapcsolatos kereskedelmi és szolgáltatási feladatokat a kelet-közép-európai régió számára. Magyarországon a Polar Mobil volt addig a prémium márkák dealere, két autókereskedésben lehetett Cadillacet és Corvette-et vásárolni. Jelenleg Székesfehérváron a Fehérvér Autóház a hivatalos márkakereskedője ennek a két márkának. A Hummer eddig egyáltalán nem volt jelen a magyarországi szalonokban.

A GM Southeast Europe adatai szerint tavaly a régióba sorolt 7 országban, valamint Oroszországban összesen 2890 darab Cadillac, Corvette és Hummer kelt el.

(forrás: mti)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/