/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Novemberben ránk figyel az autósvilág!

2014. október 01. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

Közel 10 éves kihagyás után ismét nagyszabású autószalon kerül megrendezésre Budapesten. November 21. és 23. között a Syma Csarnokban kap helyet a Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásár, melyen a járműipar legújabb trendjeivel, a népszerű márkák legfrissebb modelljeivel ismerkedhetnek meg a látogatók.

Az eseményen kiemelt szerepet kap az e-mobilitás, ehhez kapcsolódóan a Magyarországon elérhető elektromos autók teljes palettája bemutatásra kerül. A háromnapos rendezvény importőri támogatás mellett, és a hazai márkakereskedői piac meghatározó szereplőinek együttműködésével valósul meg. Idén határozott élénkülés figyelhető meg a válság által alaposan megtépázott autópiacon, az új gépjármű értékesítés az elmúlt 14 hónapban hónapról hónapra stabilan növekszik. Augusztusban 23,3 százalékkal több személygépkocsit adtak el, mint egy évvel korábban, a kishaszon járművek esetében pedig még ennél is jóval nagyobb bővülést lehetett megfigyelni. (Több mint húsz százalékkal bővült idén a piac.)

Ez az élénkülés megteremtette a piaci alapot arra, hogy ismét nagyszabású autószalon kerüljön megrendezésre Budapesten, ahol bemutatható, milyen változások történtek a világ autógyártásában az elmúlt években. A november 21. és 23. között megrendezésre kerülő Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásár különlegessége, hogy az a hazai márkakereskedői piacon meghatározó szerepet betöltő, több évtizedes múlttal rendelkező vállalkozások összefogásával, az importőrök, és a szakmai szervezetek támogatásával valósul meg, ami lehetőséget biztosít, a magas színvonalú megjelenésre, és a hazánkban még nem ismert innovációk bemutatására.

A Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásáron az összes nagy, Magyarországon forgalmazott márka képviselteti magát, melyeket a hazai piac nagy múltú márkakereskedői mutatnak be. A háromnapos rendezvényen a látogatók megismerkedhetnek a legújabb autópiaci trendekkel, a gépjárműipar fejlesztéseivel, a legújabb, akár Magyarországon még nem látott modellekkel, a vásár helyszínén kialakított tesztpályán pedig közel 30 márka, mintegy 100 modelljének tesztvezetésére nyílik lehetőség. A kiállításon a márkakereskedők mellett a finanszírozás, biztosítás, járműkarbantartás és alkatrész-kereskedelem képviselői is megjelennek, így egy helyen lehet informálódni, kipróbálni és akár dönteni márkákról, típusokról, felszereltségről, árakról, hitelről vagy akár biztosításról.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/