/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Chip Foose 300 ezer dolláros kupéja

2007. július 31. 16:22   |   Autoblog
címkék:  

Chip Foose hot rod építő legenda újra elhozná a dicsőséges 30-as éveket egy kis példányszámú, Duesenberg-inspirálta mega-kupé sorozattal. A Foose Coupé árát 299 ezer dollárban állapítanák meg, de összesen 50 darabot értékesítenének belőle. A luxus hot rodból havi két darab készülne a Metalcrafters dél-kaliforniai üzemében, a vevőket pedig minden egyes munkafázisba bevonnák, a karosszéria kialakításától a megfelelő szín kiválasztásáig. A Duesenberg a 30-as évek luxusmárkája volt; összesen 470 autót épített, melyeket egytől-egyig a vásárlók egyéni ízléséhez alakított.Forrás: Automotive News


Chip Foose hot rod építő legenda újra elhozná a dicsőséges 30-as éveket egy kis példányszámú, Duesenberg-inspirálta mega-kupé sorozattal. A Foose Coupé árát 299 ezer dollárban állapítanák meg, de összesen 50 darabot értékesítenének belőle. A luxus hot rodból havi két darab készülne a Metalcrafters dél-kaliforniai üzemében, a vevőket pedig minden egyes munkafázisba bevonnák, a karosszéria kialakításától a megfelelő szín kiválasztásáig. A Duesenberg a 30-as évek luxusmárkája volt; összesen 470 autót épített, melyeket egytől-egyig a vásárlók egyéni ízléséhez alakított.

Forrás: Automotive News

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/