/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
cadillac, chip foose, madam x, sema show

madam x

Életre kelt egy 80 éves Cadillac

időpont:2016. november 04. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A zseniális dizájner és mérnök Chip Foose még augusztusban fogott bele élete egyik legambiciózusabb projektjébe, egy kizárólag papírlapon létezett 1935-ös Cadillac megépítésébe. A Cadillac ’Madam X’-et a SEMA Show-n láthatta először a közönség.

cadillac, chip foose

madam x

Egy csak papíron létezett Cadillacet támaszt fel Chip Foose

időpont:2016. augusztus 09. 15:10

szerző:Autoblog

címkék:

Harley Earl, a General Motors híres vezető tervezője a 30-as években számos vad koncepcióautót és szériaautót adott a világnak, de akadtak olyanok is, amelyek nem jutottak tovább egy vázlatnál. Chip Foose, a legendás dizájner ezek közül egyet meg fog építeni.

chip foose, ford, mustang

izomgép

Foose Mustang 810 lóerővel

időpont:2015. június 08. 20:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Modern Muscle Design és Chip Foose közös erővel alkották meg ezt a 810 lovas, új kiadású Mustangot. A kompresszoros, 5 literes V8-as motorral felszerelt gép az eddigi legizmosabb Mustang, ami napvilágot látott.

chip foose, corvette, foose design, pogea racing

MODERN KLASSZIKUS

Amerikai izom, made in Germany

időpont:2012. február 01. 20:48

szerző:Autoblog

címkék:

Az elsősorban chip tuninggal és oldtimerek restaurálásával foglalkozó német Pogea Racing az amerikai Foose Design-nal együttműködve egy fantasztikus 59-es Corvette-et épített, amely a klasszikus vonalakat modern technológiával ötvözi.

chip foose, crossover, flex, ford, sema

Új Ford crossover kicsinosítva

időpont:2007. november 06. 10:37

szerző:Autoblog

címkék:

Még sorozatgyártásba sem került a Ford legújabb városi járműve, a Flex crossover, Las Vegas-ban máris látható volt nemesített formában. A Ford Funkmaster Flexet és a dizájner legendát, Chip Foose-t kérte fel a feladatra. A lényeg az volt, hogy a vásárlók már most álmodozzanak arról, hogy milyen módon tudnák átalakítani a jövő nyáron érkező Ford Flex autójukat. Foose és Funkmaster Flex remek munkát végeztek.

chip foose, duesenberg

Chip Foose 300 ezer dolláros kupéja

időpont:2007. július 31. 16:22

szerző:Autoblog

címkék: