/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új Ford crossover kicsinosítva

2007. november 06. 10:37   |   Autoblog
címkék:  

A lényeg az volt, hogy a vásárlók már most álmodozzanak arról, hogy milyen módon tudnák átalakítani a jövő nyáron érkező Ford Flex autójukat.

Még sorozatgyártásba sem került a Ford legújabb városi járműve, a Flex crossover, Las Vegas-ban máris látható volt nemesített formában. A Ford Funkmaster Flexet és a dizájner legendát, Chip Foose-t kérte fel a feladatra. A lényeg az volt, hogy a vásárlók már most álmodozzanak arról, hogy milyen módon tudnák átalakítani a jövő nyáron érkező Ford Flex autójukat. Foose és Funkmaster Flex remek munkát végeztek.

Ford Flex


A 2009-es modellévű, hétüléses Flex tökéletes családi utazóautó lesz Amerikának, stílusos formatervvel, hatalmas és kényelmes belső térrel. A kocsi jellegzetességei között lesz az eltérő színű tető, a LED-es hátsó lámpák, a hétféle színnel programozható környezet világítás, a hűtődoboz, az osztott napfénytető, a fedél nélküli benzinbetöltő-nyílás, valamint a Ford Microsofttal közösen fejlesztett hangutasításos kommunikációs és szórakoztató rendszere, a SYNC.

Funkmaster Flex Flex2


Funkmaster Flex autója feltűnő, gyönyörű House of Kolor Kandy festést visel magán, Brandywine lila karosszériaszínt és csiszolt alumínium tetőt kapott. A neves 3dCarbon is rajta hagyta a kézjegyét az autón, a sárvédő kopoltyúk, az egyedi első rácsok, valamint a hátsó tetőspoiler tőlük származnak. A Flex2 tetszetős, 22 colos NC Forged kerekeken gördül; a tökéletes kinézethez pedig még egy 2,5 centis ültetést is eszközöltek. Emellett egy Borla dupla kipufogóvéget is felszereltek. Az utastér fekete, alligátormintás Katzkin bőrkárpitozást kapott ezüstszínű öltésekkel és fém dekorbetétekkel. Emellett két darab fejtámlákba integrált Invision DVD rendszer is bekerült az autóba, egy 30 centis JL Audio mélynyomó és egy erősítő társaságában.

Ford Flex by Chip Foose


Chip Foose-t nem kell bemutatni, ő ma az Egyesült Államok legjobb egyedi autó tervezője. A Flex esetében ő is a megfelelő felniszett kiválasztását tartotta elsődlegesnek, ám saját tervezésű görgőket pakolt fel a járgányra, 22 colos méretben. A szükséges ültetést Eibach rugókkal oldotta meg. A Foose Flex egyedi színkombinációban pompázik; a mester az elegáns kék és a krémszín mellett döntött. Nagyon elegánssá teszi a karosszériát az alul és fölül körbefutó krómcsíkozás. Ezen kívül lefestették a kilincseket és áthelyezték a rendszámtáblát is. A hűtőrácsok szintén egyedi kivitelűek. Belül a színséma folytatódik, kék, szürke és bézs Katzkin bőrkárpitozás formájában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/