/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Csúnya hibát találtak a Lamborghini Gallardo modelleknél

2018. december 08. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

14 ezer példányból csupán 1152 darabot érint, mégis komoly hibát hordoz ennyi Lamborghini Gallardo. A 2010 júniusa és 2013 novembere között gyártott sportautóknál ugyanis esélyes, hogy nem gyulladnak fel a műszaki hibákat jelző kontrollámpák.

Visszahívási kampányt indított Amerikában a Lamborghini a 2010. június 23. és 2013. november 20. között gyártott Gallardo modellekre, ugyanis ezeknél a példányoknál nagy eséllyel nem gyullad fel egy hibát érzékelve a megfelelő ellenőrzőlámpa, miután leállítást követően újra beindítja a tulajdonos az autót.

Az 1152 darab kupé és Spyder állítólag csak Amerikában küzd ezzel a gonddal, amit mindössze egy szoftverfrissítéssel képes orvosolni a gyár. A visszahívás december 14-től él, és mindenkit felkeres, illetve tájékoztat a cég, ám aki ennél korábban szeretné megoldani a problémát, az nyugodtan befáradhat egy hivatalos szervizbe.

A frissítés természetesen ingyenes, és csak néhány percet vesz igénybe. Az NHTSA közlekedésbiztonsági ügynökség szorgalmazza, hogy mindenki éljen a lehetőséggel, különben elképzelhető, hogy komoly kár képződik az autóban, esetleg baleset is bekövetkezhet miatta.

A 2003 és 2013 között gyártott Gallardo egyébként a mai napig a Lamborghini legsikeresebb modellje a maga 14 ezer eladott darabszámával, a még gyártásban levő Huracán azonban jelenleg már 11 ezer példánynál tart, így nemsokára valószínűleg átveszi az elsőséget.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/