/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy csodálatos aranyszínű Ferrari

2017. április 05. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

A Ferrarik többsége pirosban és annak különböző árnyalataiban hagyta el a gyárkaput, némelyik azonban különleges fényezést kapott, mint ez az 1966-os évjáratú 330 GTC. A speciális, Nocciola aranybarnában tündöklő gép lélegzetelállítóan gyönyörű.

Az 1966-os Ferrari 330 GTC a gyárban kapta ezt a Nocciola (mogyoró) árnyalatot, amiben fantasztikusan mutat. Az első három olasz tulajdonosa meg is őrizte ebben az állapotában, ám miután a kocsit az Egyesült Államokba exportálták, zöldre, majd pirosra festették.

Ma már szerencsére ismét az eredeti színét viseli az autó; két évvel ezelőtti restaurálásakor visszakapta azt. Ezek után a 330 GTC az eredetiséget igazoló Ferrari Classiche minősítést is megszerezte.

A gyönyörű, aranybarna Ferrari makulátlan állapotban van, s két hónap múlva kalapács alá kerül a Concorso d’Eleganza Villa d’Este seregszemlén a Comói-tónál.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/