/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy gyönyörű amerikai olasz

2017. július 24. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Az amerikai izom és az olasz dizájn találkozásából már számos gyönyörű dolog született az elmúlt évtizedekben, itt van például ez a káprázatos, korai kiadású Iso Grifo.

A Bertone által tervezett és Corvette V8-as erőforrással hajtott Grifo egy izomautó Armani öltönyben, fajtája legragyogóbb képviselője. Csak 332 darab készült belőle, így ma nagyon keresett a gyűjtők körében. Ez a példány pedig azért is különleges, mert egy korai darab, s maga Nuccio Bertone, a híres tervezőstúdió első embere vette személyes használatra. A Grigio Astrale színű, Pelle Avana bőrbelsős Grifót az 1966-os Párizsi Autószalon közönsége is megcsodálhatta.

A sötétszürke Grifo élete nagy részét Olaszországban és Hollandiában töltötte, majd néhány évvel ezelőtt eladták az Egyesült Államokba. Jelenlegi tulajdonosa átfogó restaurálásnak vetette alá; a kupé tökéletes állapotban kerül majd augusztusban kalapács alá a Monterey Autós Héten. Leendő tulajdonosa minden bizonnyal hamar beleszeret majd, mint mi, akik csak képeken csodáljuk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/