/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy szép SsangYong Frankfurtban

2007. szeptember 12. 11:57   |   Autoblog
címkék:  

Az Európába limuzinokkal betörni készülő SsangYong bemutatta az invázió első darabját, a modern formavilágú Wz tanulmányt.

Nem akarjuk mi bántani a SsangYongot, de ettől még ki kell mondani: eddigi modelljei nem éppen szépségükről voltak híresek. Ezen igyekszik változtatni a Frankfurti Autószalonon bemutatkozott Wz tanulmány, mely egy európai szemnek is elfogadható formavilágú, korát kicsit meg is előző limuzin, jó ránézni, na. Csak kívánni tudjuk, hogy a koreaiak által tervezett európai limuzin-invázió egy nem sokkal visszafogottabb szériaváltozattal indul majd.

A SsangYong szerint a Wz afféle híd a gyár jelenlegi és jövőbeli modelljei között, nem mellesleg luxuslimuzinként jelképezi, hogy a márka milyen irányba szeretne elmozdulni. A Wz hossza öt méter és nyolc centi, tengelytávja hat centi híján három méter, belterében így igazán kényelmesen lehet utazni. Az autót egy 3,6 literes, V6-os turbódízel motor hajtja, mely gyengének véletlenül sem nevezhető, 365 lóerős. A hétsebességes, kézzel is kapcsolgatható automata váltó mind a négy kereket hajtja, a Wz-be sávelhagyásra és az autó környzetét figyelő rendszert is építettek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/