/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
kompakt suv, korando, ssangyong, suv, új korando

új suv

Szeptemberben érkezik az új SsangYong Korando

időpont:2019. augusztus 21. 19:00

szerző:Autoblog

címkék:

Európa-szerte szeptemberben mutatkozik be az új SsangYong Korando kompakt SUV, amely stílusos külső és belső dizájnt, fejlett biztonsági és infotainment technológiákat, továbbá modern új erőforrásokat kapott. Lesz belőle elektromos kivitel is.

genfi autószalon, musso, pickup, ssangyong, új musso

genf 2018

Remek formában vannak a SsangYong terepjárói

időpont:2018. március 16. 19:25

szerző:Autoblog

címkék:

A SsangYong nemrég végzett palettája felújításával, melynek koronája az új Rexton. A pofás SUV mellett az Actyon Sports pickupot leváltó vadonatúj Musso is ott állt a standon, amellyel a márka a nemzetközi piacokat is célba veheti.

rexton, ssangyong, új rexton

a negyedik

Ősszel érkezik az új SsangYong Rexton

időpont:2017. augusztus 16. 18:20

szerző:Autoblog

címkék:

Leleplezték az új SsangYong Rextont, amely frissebb, stílusosabb megjelenést, áttervezett, minőségileg feljavított belteret, rengeteg új biztonsági és kényelmi berendezést, továbbá átfésült 2,2 literes turbódízel motort kapott.

biztonság, euro ncap, ignis, ssangyong, suzuki ignis, tivoli, törésteszt

törésteszt

A drágább Suzuki a biztonságosabb

időpont:2016. december 01. 13:10

szerző:Autoblog

címkék:

Öt csillagot kapott a biztonsági extrákkal felszerelt új Suzuki Ignis az Euro NCAP töréstesztjén, míg az alapfelszereltségű modell csupán 3 csillagot ért el. A duális teszt lényege, hogy a fogyasztók érzékeljék, érdemes megvenni az autókhoz a biztonsági kiegészítőket.

korea, mercedes, mercedes-benz, musso, ssangyong

kemény forma

Pickupként tér vissza a SsangYong Musso

időpont:2016. október 14. 13:00

szerző:Autoblog

címkék:

A SsangYong úgy döntött, hogy 1 tonnás pickup modelljét átnevezi Mussóra, amely a koreai 4x4 specialista egyik legnépszerűbb járműve volt a 90-es években. A koreai kisteherautó megújult külsővel és egy vadonatúj, Euro 6-os turbódízel motorral érkezik.

ssangyong, tivoli, tivoli xlv

tivoli xlv

Új kompakt szabadidőautóval rukkolt elő a SsangYong

időpont:2016. május 31. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

A SsangYong bemutatta a Tivoli SUV hosszított változatát, amely olyan kompakt méretű crossoverekkel száll majd harcba, mint a Hyundai Tucson vagy a Kia Sportage. Van is keresnivalója.

genfi autószalon, ssangyong, tivoli

tivoli

Új szabadidőautó a SsangYongtól

időpont:2015. március 12. 18:20

szerző:Autoblog

címkék:

A SsangYong öt év után új modellt mutatott be, amely reményei szerint új lendületet ad a márkának világszerte. A Tivolinak keresztelt kisméretű crossover új padlólemezen nyugszik, új 1,6 literes motorok hajtják és új kényelmi illetve biztonsági extrák gazdagítják.

ssangyong, suv, tivoli

tivoli

Jön a SsangYong kisméretű szabadidőautója

időpont:2014. december 25. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

A SsangYong új, kisméretű Tivoli SUV-ja a Nissan Juke, a Jeep Renegade, a Honda HR-V és a Renault Captur által fémjelzett városi crossover kategóriába lép be jövőre. A jövő év elején Dél-Koreában debütál, majd az év közepétől a világ minden táján kapható lesz.

korando, mahindra, ssangyong

ÚJRAINDUL

A Ssangyong márka visszatér Magyarországra

időpont:2012. június 08. 16:47

szerző:Autoblog

címkék:

A Wallis Automotive Europe (korábban Polar Mobil) kizárólagos importőri szerződést kötött Dél-Korea legrégebbi autógyártójával és hamarosan megkezdi Magyarországon a Ssangyong megújuló termékpalettájának forgalmazását. Az első modell az új Korando lesz.

crossover, korando, mahindra, ssangyong

ÚJ LEHETŐSÉGEK

Jön az új SsangYong Korando!

időpont:2010. november 08. 20:50

szerző:Autoblog

címkék:

Új vizekre evez a SsangYong: a napokban Mallorcán bemutatta új kompakt crossover modelljét, a Korandót. Az eddig létravázas terepjárókat és pickupokat gyártó vállalat számára kiugrási lehetőséget jelent a Korando.

ssangyong

SÚLYOS HELYZET

Csőd szélén a Ssangyong

időpont:2009. augusztus 03. 15:45

szerző:Autoblog

címkék:

Csőd szélére került a súlyos pénzügyi gondokkal küszködő dél-koreai SsangYong Motor, miután a terepjáró gyártásra szakosodott vállalat vezetése nem tudott megegyezni a szakszervezettel a tervezett elbocsátásokról.

crossover, ssangyong

C200

Kompakt crossoverrel újít a SsangYong

időpont:2009. március 18. 10:53

szerző:Autoblog

címkék:

A Seoul Motor Show-n hamarosan bemutatkozó SsangYong C200 a kompakt szabadidő-autók mezőnyéhez fog csatlakozni, Giugiaro által tervezett önhordó karosszériával és Euro 5-ös, 175 lóerős turbódízel motorral.