/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
korando, mahindra, ssangyong

ÚJRAINDUL

A Ssangyong márka visszatér Magyarországra

időpont:2012. június 08. 16:47

szerző:Autoblog

címkék:

A Wallis Automotive Europe (korábban Polar Mobil) kizárólagos importőri szerződést kötött Dél-Korea legrégebbi autógyártójával és hamarosan megkezdi Magyarországon a Ssangyong megújuló termékpalettájának forgalmazását. Az első modell az új Korando lesz.

crossover, korando, mahindra, ssangyong

ÚJ LEHETŐSÉGEK

Jön az új SsangYong Korando!

időpont:2010. november 08. 20:50

szerző:Autoblog

címkék:

Új vizekre evez a SsangYong: a napokban Mallorcán bemutatta új kompakt crossover modelljét, a Korandót. Az eddig létravázas terepjárókat és pickupokat gyártó vállalat számára kiugrási lehetőséget jelent a Korando.

elektromos, hibrid, mahindra, reva, villanyautó

TÖBB VILLANYAUTÓT

A Mahindra többségi részesedést szerzett a REVA-ban

időpont:2010. május 27. 19:53

szerző:Autoblog

címkék:

A Mahindra csoport többségi tulajdont szerzett a REVA Electric Car Company-ban, így a vállalatot átnevezték Mahindra REVA Electric Vehicle Co. Ltd.-re. A Mahindra járműveibe mostantól a REVA kiforrott EV technológiáját adoptálják.

india, mahindra

INDIA TÁMAD

Jövőre itt az új Mahindra dzsip

időpont:2008. november 14. 17:45

szerző:Autoblog

címkék:

A 2008-as Bologna Motor Show-n (dec. 5-14.) mutatják be az új Mahindra Thar-t, ami nem más, mint a korszerűsített, 2,5 CRDe motorral felszerelt hajdani nagy sikerű, a Jeep modelljéből kifejlesztett Mahindra CJ-540 alacsony árfekvésű utódja. Egyszerű felépítésű, igénytelen off-road járműről van szó, mely rövid tengelytávja, kis szélessége és nagy hasmagassága miatt valószínűleg bárhová eljut. A járművet hajtó 2,5 literes common rail turbódízel motor változatlan, az osztrák AVL által gyártott 107 lóerős, Euro 4-es aggregát. Magyarországra előreláthatólag a jövő év első negyedévében jut el a Mahindra Thar.

hummer, mahindra, tata

HUMMER VEVŐK

Indiát érdekli a Hummer?

időpont:2008. június 10. 11:31

szerző:SzaBi

címkék:

India két legnagyobb autógyártója lehet a potenciális vásárlója a Hummernek, miután a GM bejelentette, hogy vagy megreformálja a márkát és modellpalettáját, vagy az egyszerűbb utat választva eladja részben, vagy egészben. Az indiai Economic Times beszámolt róla, hogy a GM képviselői a Tata Motors Ltd. és a Mahindra & Mahindra képviselőivel ültek asztalhoz az esetleges Hummer felvásárlás kapcsán.