/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
india, nano, tata, világrekord

A Tata Nano vége

Befejezték a világ legolcsóbb autójának gyártását

időpont:2018. július 12. 20:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Tíz évig volt gyártásban az indiai Tata Motors apró négykerekűje, amely a reményekkel ellentétben nem aratott sikereket világszerte, de még országszerte sem. Az olcsó húsnak ugyanis túl híg volt a leve, ami a potenciális vevőréteg igényeit sem elégítette ki.

a nap képe, india, racemo, tamo, tata

Racemo

A nap képe: A Tata olcsó sportkupéja

időpont:2017. március 10. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az indiai gyártót a világ legolcsóbb autójának megvalósításával kapcsolatban ismertük meg néhány éve. Most a cég előállt egy ismét könnyen megfizethető, ám ezúttal igazi élményautóval, amely kis motorja ellenére könnyen felveszi a versenyt a nagyobbakkal is.

jaguar, land rover, szlovákia, tata

gigaberuházás

Szlovákiában építi fel üzemét a Jaguar Land Rover

időpont:2015. december 11. 15:50

szerző:MTI

címkék:

A szlovák kormány és a Jaguar Land Rover vezető képviselői ma aláírták Pozsonyban azt a beruházási szerződést, amelynek alapján a brit márka új autógyárat épít Nyitrán. Az új üzem gyártósorairól a tervek szerint 2018-ban gördülhet le az első gépkocsi.

a nap képe, ja motorsport, nano, tata, tuning

Kicsi a bors, de...

A nap képe: 232 lóerős Tata Nano

időpont:2014. december 14. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A JA Motorsport megpiszkálta a világ egyik legolcsóbb autóját. A csöppség 38 lóerős kéthengeresét lecserélték egy felhúzott 1.3 literes turbós egységre, így már 190 km/óra a minimobil végsebessége.

india, nano, tata

Filléres céleszköz

Dízelt kap a világ legolcsóbb autója

időpont:2014. január 02. 14:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az Indiai Autó Expón mutatkozik be a Tata Nano dízel változata, mellyel együtt egy új szedán és csapott hátú modellről is lerántja a leplet a cég.

a nap képe, evoque, range rover, tata

MOON ROVER

A nap képe: Tata SUV Range Rover fronttal

időpont:2012. július 23. 14:55

szerző:DG

címkék:

Az indiai Big Daddy Customsnak (is) nagyon megtetszett a Range Rover új sikermodellje, az Evoque, ezért összedobott magának egyet. Alapjárműnek egy Tata Safari SUV-ot választott. A végeredmény nem is olyan szörnyű.

a nap képe, nano, tata

ÉKSZERDOBOZ

A nap képe: az egymilliárdos Tata Nano

időpont:2011. szeptember 22. 16:13

szerző:DG

címkék:

Az indiai Tata gyártja Földünk legolcsóbb autóját, a Nanót, amelyet Indiában már körülbelül 540 ezer forintnak megfelelő összegért meg lehet vásárolni. Egy jeles alkalomból azonban elkészítették a legdrágább verziót is. 4,6 millió dollár hogy hangzik?

nano, tata

ÉGÉSVESZÉLY

A nap képe: lángokban a vadiúj Tata Nano

időpont:2010. március 23. 13:06

szerző:stitch

címkék:

Ami Amerikában a Toyota, az lehet Indiában a Tata. Súlyos minőségi problémákat rejtegethet a gyár a világ legolcsóbb autójával, a Nanóval kapcsolatban, már négy esetben fordult elő, hogy a vadonatúj autó egyszerűen porig égett.

gm, nano, tata

KULCSPIAC

A GM-nek is lesz Tata Nanója

időpont:2009. december 17. 16:03

szerző:stitch

címkék:

Újabban a legnagyobb biznisz fapados miniautók készítése. A Tata kezdte az egészet a Nanóval, az elképzelés azonban mindenkinek megtetszett: tervezi már a saját, tömegeknek szóló autóját a Renault, a Nissan és ki tudja, ki mindenki még.

nano, tata

OLCSÓ LESZ

Egyliteres motorral jön az európai Tata Nano

időpont:2009. december 10. 14:21

szerző:stitch

címkék:

Friss információk jelentek meg az Európában várhatóan 2011-től kapható Tata Nanóról. Márciusban, a Genfi Autószalonon tanulmányként már kiállították a világ legolcsóbb autójának itteni változatát, az egyik brit lap azonban megtudott néhány új részletet.

nano, tata

DRÁGA CSOMAGOLÁS

A nap képe: tuningolt Tata Nano

időpont:2009. december 03. 16:30

szerző:stitch

címkék:

Rettenet. Borzalom. Ez a két szó jellemzi leginkább az indiai DC Design munkáját, a cég a Tata Nanóhoz készített tuningcsomagot. Kétszer is meg kellett volna gondolni, mielőtt nekiálltak a munkának, de most már mindegy. Legalább az árát nem tudjuk.

nano, tata, törésteszt

JÖHET HOZZÁNK IS

Jó lett a Tata Nano töréstesztje – Európába jöhet

időpont:2009. július 16. 13:16

szerző:DG

címkék:

Az indiai Tata Nano miniautón elvégezték az első törésteszteket. A Tata mérnökei két Nanót hoztak a megmérettetésre; egyiket 56 km/órával eresztették a deformálódó akadálynak, a másikon pedig 50 km/órás oldalütközést hajtottak végre.