/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jövőre itt az új Mahindra dzsip

2008. november 14. 17:45   |   Autoblog
címkék:  

A terepjáró a nevét a Thar Sivatag, más néven Nagy Indiai Sivatag, India hatalmas, terméketlen területe után kapta.

A 2008-as Bologna Motor Show-n (dec. 5-14.) mutatják be az új Mahindra Thar-t, ami nem más, mint a korszerűsített, 2,5 CRDe motorral felszerelt hajdani nagy sikerű, a Jeep modelljéből kifejlesztett Mahindra CJ-540 alacsony árfekvésű utódja. Egyszerű felépítésű, igénytelen off-road járműről van szó, mely rövid tengelytávja, kis szélessége és nagy hasmagassága miatt valószínűleg bárhová eljut. A járművet hajtó 2,5 literes common rail turbódízel motor változatlan, az osztrák AVL által gyártott 107 lóerős, Euro 4-es aggregát. Magyarországra előreláthatólag a jövő év első negyedévében jut el a Mahindra Thar.


A terepjáró a nevét a Thar Sivatag, más néven Nagy Indiai Sivatag, India hatalmas, terméketlen területe után kapta. A Thar-t ugyanazzal a motorral forgalmazzák mint a Mahindra Goa-t, vagyis az osztrák AVL mérnöki iroda által fejlesztett és Indiában gyártott, 2500 köbcentis common-rail turbódízel motorral. A Thar azon off-road rajongóknak szól, akik kedvező áron szeretnének hozzájutni egy jól megszerkesztett 4×4 járgányhoz. Az alapmodellt a tulajdonos kis költséggel saját izléséhez és igényeihez alakíthatja.

2002 óta a Mahindra Europe Srl., a Mahindra járművek hivatalos európai importőre irányítja a teljes értékesítői hálózatot, az after-sales tevékenységet és a pickupok, valamint off-road járművek európai honosítását végzi. Bolognában már az európai honosított változat lesz látható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/