/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egyetlen példányban létező Ferrari F40-et kaptak lencsevégre – videóval

2015. április 11. 19:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy mindössze egyetlen darabos szériában legyártásra került Ferrari F40 LM Barchettát sikerült lefotóznia és videóznia valakinek egy holland versenypályán. Az autó különlegessége egyediségén túl, hogy akár 370 km/órával is képes száguldani.

Egy mindössze egyetlen példányban létező citromsárga Ferrari F40 LM Barchettát láthattak a múlt héten egy hollandiai versenypályán körözni a szerencsés kilátogatók.

A más néven F40 (Jean) Beurlysnak is hívott sportautó a volt versenyző, Jean Blaton tulajdonát képezi, s amint látható, megfosztották tetejétől,  helyette pedig egy bukókeret óvja a benne helyet foglaló két embert.

Emellett új kipufogórendszere, és 2.9 literes turbós V8-asának átalakítása révén 760 lóerőt (559 kW) képes leadni, amely mellé mindössze 800 kilogrammos öntömeg társul, így az olasz rakéta akár 370 km/órával is képes hasítani – kegyetlen kipufogóhanggal párosítva.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/