/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Eladó egy a tíz Ferrari J50-ből

2019. február 17. 10:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valaki árulni kezdte nullkilométeres Ferrari J50-esét Japánban. A 10 darabra limitált egyedi modell a márka szigetországi jelenlétének 50. évfordulója alkalmából készült két éve. Most egyiküktől megválna tulajdonosa. Az ár ismeretlen, de elérheti az egymilliárd forintot.

Talán az egyik legszebb modernkori Ferrari a 488 Spider alapjain megépített J50, melynek neve a márka japán jelenlétének 50. évfordulójából ered.

Ennek tiszteletére készítette el a Ferrari a mindössze tízdarabosra korlátozott J50 flottát, melynek minden példánya pillanatok alatt elkelt, pedig állítólag nem volt olcsó mulatság – hivatalos adatokat nem közöltek az érintettek, de 2-3 millió eurós árcéduláról szóltak a pletykák.

A szóban forgó, James Edition oldalán meghirdetett példány egyetlen kilométert sem gurult, miután tulajdonosa átvette, így két év után is csak az átadáskori értéket mutatja órája. A minden bizonnyal befektetési céllal szerzett J50-es eladási ára most sem ismert, de az eredeti vételárat garantáltan meghaladja.

Amit tudni lehet a J50-ről, hogy belül és a lemezek alatt egy 488 Spider, vagyis a hátsó kerekek meghajtásáról egy 3.9 literes duplaturbós V8-as gondoskodik 670 lóerővel és 760 Nm csúcsnyomatékkal. A százas gyorsulást 3 másodperc alatt letudja, végsebessége pedig 325 km/óra. A kasztni minden eleme különleges, amik mellett még a felnik, illetve az első és hátsó lámpák is különböznek a 488-asétől, ráadásul a fényezés színét is mindegyik példányhoz a vásárlók választhatták ki.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/