/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Eladó egy Lamborghini Diablo 12,7 millió forintért

2015. január 03. 21:38   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Pontosabban egy Pontiac Fiero Lamborghinivá alakítva egy Chevrolet Camaro motorral, egy Porsche 911 váltóval és még néhány aprósággal. Ennek ellenére a végeredmény nagyon közel áll az eredeti Diablóhoz.

Egy narancsszínű Lamborghini Diablo replika eladó Amerikában 48 900 dollárért, ami jelenlegi árfolyamon valamivel 12,7 millió forint alatti összeget jelent.

Ezért a pénzért a leendő tulajdonos kap egy Pontiac Fiero alapokon nyugvó tökéletes másolatot Chevrolet Camaro LS1-es V8-as motorral, valamint Porsche 911-es váltóval, több információt azonban nem árul el jelenlegi gazdája az öszvérről, csak a komoly érdeklődőknek.

Amit viszont tudunk, hogy a Camaro motorja épp akkora, 5,7 literes, mint amekkorát az 1990 és 2001 között épített Diablókba szerelt az olasz gyár, csak épp négy hengerrel kevesebbet kapott (V12 helyett V8-as). Illetve az eredeti Diablo erősebb is, mint az amerikai aggregát, amely gyári állapotában 305 paripát képes mozgósítani.

A legerősebb Lamborghini Diablo az SE30 Jota változat volt, melyből csupán 28 darabot készítettek az olaszok. Ennek a variánsnak a motorja 604 lóerőt (444 kW) és 639 Nm-t képes mozgósítani, ami közel kétszerese a replika erejének, mégis ennyi pénzért szinte bárki elhiszi, hogy ez is egy Lambo.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

pankizs
2015-01-07 - 14:21

Hello nekem lenne egy so anniversario lamborghini kártyám elado .Megmondom öszintén nem tudom mire jo. Valaki irjon.


*/