/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Életét vesztette Edouard Michelin

2006. május 27. 12:24   |   Autoblog
címkék:  

Edouard Michelin életét vesztette péntek éjjel egy hajóbalesetben.

A gumigyártó vállalat ügyvezető igazgatója a hétvégére tengeri horgászatra indult, eddig még tisztázatlan körülmények közt a hajó balesetet szenvedett. A 42 éves igazgató halálának körülményeit a rendőrség és a parti őrség vizsgálja. 

Edouard Michelin 1963-ban született Párizsban a cég alapítójának unokájaként. A francia fővárosban 1985-ben mérnöki diplomát szerzett az Ecole Centrale de Paris-n. Még ebben az esztendőben csatlakozott a Michelin céghez. Néhány év múlva az Észak-Amerikai részleg első embere lett, 1999 nyarától pedig a teljes vállalat ügyvezető igazgatói posztjára nevezték ki.

A Michelin óriásvállalat szóvivője hivatalosan is megerősítette egy közleményben péntek éjjel, hogy Edouard Michelin holttestét a Sein-sziget mellett találták meg. A Sein sziget Franciaország északnyugati részén, Bretagne partjainál található. Hétvégi horgászatra hajózott ki Michelin úr, a fedélzeten még tartózkodott egy eddig ismeretlen személy is, aki után nyomoz a rendőrség.

A vállalatnál bejelentették, hogy az elhunyt igazgató feladatait az eddigi társ-ügyvezető Michel Rollier veszi át.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/