/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
gumiabroncs, michelin, újrahasznosítás

visszaforgatás

Gumiabroncs-újrahasznosító üzemet épít a Michelin

időpont:2021. február 18. 20:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Michelin megkezdi első gumiabroncs-újrahasznosító üzemének építését a svéd Enviro vállalattal közösen, amely szabadalmaztatott technológiát fejlesztett ki a korom, az olaj, az acél és a gázok kinyerésére a már nem használható gumiabroncsokból.

abroncs, crossclimate, légnyomás, michelin, négyévszakos, tél, téli abroncs

promóció

Téli vagy négyévszakos abroncs? A lényeg a téli minősítés

időpont:2018. november 12. 14:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az időjárás, az útviszonyok, a vezetési stílus különböző abroncsok használatát indokolhatja. Lényeg, hogy a biztonság érdekében télre olyan abroncsot válasszunk, amely rendelkezik téli minősítéssel.

alpin, crossclimate, michelin, tél, téli abroncs, téli vezetés

promóció

Hogyan válasszuk ki a megfelelő téli abroncsot?

időpont:2017. december 18. 08:30

szerző:Autoblog

címkék:

A téli vezetés nagyban különbözik a nyári autózástól, ezért is fontos, hogy megfelelően felkészített járművel – és főként a megfelelő abroncsokon – vágjon neki a téli utaknak. A Michelin segít, hogy nyugodtan és biztonságosan indulhasson útnak.

abroncs, gumi, gumicsere, kopás, michelin, profilmélység

használjuk a gumit

Az igazság a kopott abroncsokról

időpont:2017. június 22. 08:30

szerző:Autoblog

címkék:

A modern abroncsgyártási technológiákkal lehetséges, hogy a termék egész élettartama alatt egyenletesen magas szintű teljesítményre és tapadásra legyen képes. Nem érdemes csak a profilmélység miatt idő előtt új abroncsokat venni - mondja a Michelin.

cupra, leon cupra, michelin, seat leon, tuning

Jobb és szebb

Gyári tuningcsomagot kap a Seat Leon Cupra

időpont:2014. augusztus 16. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Sub8 Performance pack nagyobb fékeket, 19 collos felniket, jobb gumikat, kétféle új külső színt és funkcionálisabb belsőt takar. Ráadásul minden kiegészítő külön-külön megvásárolható.

alpin, michelin, tél, téli gumi

gumiteszt

Téli menő – Michelin Alpin

időpont:2012. november 28. 14:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Michelin Alpin hagyományosan a világ egyik legjobb téli gumiabroncsa, mérettől függetlenül a téligumi-tesztek egyik favoritja. A legújabb Alpin A4, bár a felső árkategóriába tartozik, tapadás, élettartam és energiahatékonyság tekintetében páratlan teljesítményt nyújt.

continental, michelin

ÁREMELKEDÉS

Egyre drágábbak a gumiabroncsok

időpont:2011. február 10. 13:31

szerző:Autoblog

címkék:

Árat emel a Michelin, a világ legnagyobb gumiabroncs-gyártója. A francia társaság közleménye szerint az alapanyagok drágulását érvényesítik az értékesítési árakban.

energy saver, michelin

MICHELIN INNOVÁCIÓ

Kisebb fogyasztás és nagyobb biztonság a Michelin abroncsaival

időpont:2008. november 05. 17:52

szerző:Autoblog

címkék:

A technológiai innováció a Michelin megkülönböztető jele a világpiacon, stratégiájának egyik fő pillére. A vállalat évente több mint 600 millió eurót fordít kutatási tevékenységeire, ami példátlan az abroncsgyártók között. Ladoux-ban, a Michelin 450 hektáron elterülő K+F központjában jártunk, ahol meggyőződhettünk róla, hogy a Michelin miként próbál elébe menni azoknak a nehézségeknek, melyek a jövőben a mobilitás iránti megnövekedett igényekből fakadnak. A következő 15 évben a Földön a járművek száma ugyanis várhatóan megduplázódik. Élő teszten bizonyították, hogy Energy Saver abroncsaik jótékony hatással vannak az üzemanyag-fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra, valamint jobban tapadnak az útra, mint más prémium abroncsok. Ha hozzávesszük, hogy ezen abroncsok élettartama is hosszabb, valódi technológiai bravúrról beszélhetünk.

elektromos, michelin, párizs, üzemanyagcella, venturi, will

ACTIVE WHEEL

A Michelin újra feltalálta a kereket

időpont:2008. október 06. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

André és Edouard Michelin 1895-ben forradalmasították az autókereket, a világon elsőként levegővel fújt abroncsot szereltek fel egy járműre. Több mint egy évszázad elteltével, a Michelin ismét arra vágyik, hogy legújabb innovációja ugyanolyan fogadtatásban részesüljön, mint elődje 1895-ben. A gyártó Párizsban bemutatta az intelligens Active Wheel-t, amely önállóan képes a jármű mozgatására, miközben biztosítja a felfüggesztést és a fékezést. A kerék nem csak az abroncsot és a fékrendszert egyesíti, hanem a jármű meghajtását, valamint elektromos felfüggesztését is.

308, michelin, peugeot

Egy tonna szén-dioxidot spórolnak meg a Peugeot 308 abroncsai

időpont:2007. július 17. 10:53

szerző:Autoblog

címkék:

michelin

JÓL MEGY AZ ÜZLET

Betapadt a Michelin

időpont:2007. április 26. 13:12

szerző:Autoblog

címkék:

A világ egyik legnagyobb gumiabroncsgyára, a Michelin kedden 5,5 százalékos növekedéssel 4,2 milliárd eurós első negyedéves bevételről adott számot.

michelin

HALÁLESET A MICHELINNÉL

Életét vesztette Edouard Michelin

időpont:2006. május 27. 12:24

szerző:Autoblog

címkék:

Edouard Michelin életét vesztette péntek éjjel egy hajóbalesetben.