/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Gyári tuningcsomagot kap a Seat Leon Cupra

2014. augusztus 16. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Sub8 Performance pack nagyobb fékeket, 19 collos felniket, jobb gumikat, kétféle új külső színt és funkcionálisabb belsőt takar. Ráadásul minden kiegészítő külön-külön megvásárolható.

A Seat bejelentette nemrég még a leggyorsabb Nürburgringen futott elsőkerekes autó köridejét birtokló Leon Cupra 280-hoz szánt tuningcsomagját.

A Sub8 Performance pakk megannyi optikai és funkcionális elemmel ruházza fel a zöld poklot 7 perc 58,4 másodperc alatt megjárt gépszörnyet. Például 370 mm-es első féktárcsákkal, melyek kereken 3 centivel nagyobb átmérővel bírnak, mint az eddigiek. Az új tárcsákat Brembo nyergek és betétek fogják közre. Ezek elé pedig 19 collos fekete vagy narancssárga alufelnik kerülnek, a felnik között pedig hasonló színű küszöbök díszelegnek a Cuprán. Az imént leírt kiegészítők csak egyben kaphatók 2025 angol fontos, azaz mintegy 788 ezer forintos vételáron.

A felnikre külön felár ellenében kaphatók a Michelin Pilot Sport Cup 2 gumijai, melyek teljesen új feljesztésűek. Áruk 460 font (180 ezer forint), ami 80-nal (31 ezer forinttal) olcsóbb a Renault Megane RS-hez kérhető ugyanilyen abroncsoknál.

Akinek számít az egyedi fényezés, annak biztos tetszeni fog 500 fontért (195 ezer forintért) a Black-Line vagy White-Line színválaszték.

A belső teret az 1250 fontért (486 ezer forintért) kapható, fűtéssel is ellátott, hasított bőr felhasználásával készült CUPRA logós, egyrészes kagylóülések teszik vadabbá, míg a jó láthatóságért a szintén fűthető fényszórómosó fúvókák felelnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/