/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Első kémfotókon az új Suzuki Swift

2016. április 02. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Lencsevégre kapták a jövőre bemutatkozni készülő új esztergomi kisautó egyik tesztpéldányát a napokban. Az erősen elmaszkolt Swift Olaszország utcáin rótta a kilométereket. Ez lesz az első Swift, amely turbós benzinmotort is kap majd, ráadásul többfélét.

Egyelőre csak látványtervek és egy külföldi prezentációról kicsempészett látványtervek jelentek meg a Suzuki 2017-es Swiftjéről, azonban most először a carscoop.com embereinek sikerült mozgás közben lekapnia a kisautót.

A tesztmodellt Olaszországban látták közutakon igencsak vaskos álruhában, így csak a lámpák mérete is formája kezdett körvonalazódni egyelőre, de az autó sziluettje eléggé hasonlít a jelenleg futó szériára.

Ami már most látszik, hogy az oldalsó indexek a tükrökbe kerülnek, valamint a hátsó kilincs felkerül az ablak mellé, illetve megmarad a négycsavaros felnirögzítés is. Talán mintha a tengelytáv nőtt volna a hosszúsághoz képest, a tetővonal is kissé íveltebb és az leső hűtőrács feljebb került, mérete nagyobb lett, de messzemenő következtetéseket még nem vonhatunk le.

Ahogy arról már korábban írtunk, belső egy letisztult, könnyen átlátható, mégis ízléses összeállítást fog kapni, míg a motorizáltság terén az új turbós benzines erőforrásokra lesz érdemes figyelni, hisz már az egyliteres 112 lóerejével és 170 Nm-ével is hasítani fog a modell, ám később érkezik a Sport változat a Vitara S-ből származó 1.4 Boosterjet 140 paripával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/