/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Érkezik a legexkluzívabb Golf GTI

2019. január 20. 13:10   |   Autoblog
címkék:  

Már megrendelhető a kétszeres TCR sorozatgyőztes versenyautóból képzett Volkswagen Golf GTI TCR, amely minden idők egyik leggyorsabb GTI modellje. A Golf GTI TCR 5,6 másodperc alatt sprintel százra és eléri a 260 km/órás sebességet is. Németországi alapára 38 950 euró.

The new Volkswagen Golf GTI TCR

Az új Golf GTI TCR a hasonló nevű versenyautó utcai változata, amely már kétszer megnyerte a nemzetközi TCR versenysorozatot. Különlegesebb, mint a Golf GTI Performance modell, amely „csak” 245 lóerős. A GTI TCR 290 lóerőt tud, így 5,6 másodperc alatt abszolválja a százas sprintet és akár 260 km/órával is száguldhat.

The new Volkswagen Golf GTI TCR

A Golf GTI TCR egyedi felszereltséggel kerül piacra, többek között megtalálhatóak benne a LED-es fényszórók, az első differenciálzár, a perforált féktárcsák, a menetmód-választó rendszer, valamint egyedi mintázatú, mikroszálas sportülések és különleges bőr sportkormány, középállás-jelzővel. A hot hatch alapáron 18 colos Belvedere kovácsolt könnyűfém felniken gördül, külső tükörházai feketék, emellett vaskos küszöböket, első splittert, TCR tetőspoilert és diffúzort vonultat fel.

The new Volkswagen Golf GTI TCR

Persze széles az extralista is, felárért többek között méhsejtmintás dekorfólia, karbon tükörházak, feketére festett tető, és számos különböző dizájnú 19 colos könnyűfém kerékgarnitúra érhető el. Utóbbiak csomagban érkeznek, amiben a végsebesség 250-ről 260 km/órára kitolása is benne van. Az első csomag (2350 euró) 19 colos Reifnitz felniket és 235/35-ös gumikat, Vmax upgrade-et és DCC adaptív sport felfüggesztést foglal magában, míg a második csomaggal (3200 euró) a vevő 19 colos Pretoria kerekeket, 235/35 méretű semi-slick gumikat, Vmax upgrade-et és DCC felfüggesztést kap.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/