/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Érkezőben a vászontetős Ferrari Roma? – videó

2022. július 27. 14:37   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Úgy tűnik, a korábbi hírekkel ellentétben mégis lesz nyitható tetős változat a Ferrari belépő modelljéből, legalábbis egy szemfüles olasz gyűjtött némi fotó- és videóanyagot az álcázni próbált modellről a maranellói gyár környékén.

A 2019 végén bemutatott Ferrari Roma az olaszok legolcsóbb újonnan elérhető modellje, melyet a kabrió-kupé Portofino M követ a rangsorban, így eddig nem sokak fejében fordult meg, hogy saját magának konkurenciát állítson a gyártó, azonban egy modell sem örökéletű, és a fejlesztési idő sem néhány hónap, így a maranellóiak valószínűleg elkezdtek rákészülni a váltásra.

Legalábbis erre utal a legnépszerűbb videómegosztó portálon Varryx néven tevékenykedő olasz úriember legfrissebb anyaga, melyben a hajnali órák sötétje alatt gördül ki egy álcázott vászontetős járgány a gyár kapuján. A fotósorozatot egy videós anyag követi, majd egy véletlenül álca nélkül hagyott, hiányos fehér Roma (Spider?) is felbukkan a kémgyűjtemény végén.

Azt egyelőre nem tudni, mikorra tervezik az olaszok bemutatni, illetve a Portofino helyére vagy mellé szánják esetleg, de a keménytető vászonra cserélése miatt egyik sem kizárható. Akárhogy is, ha megjelenik, minden bizonnyal a kupé változatban már megismert 4.0 literes duplaturbós V8-as 620 lóerejét és 761 Nm-es nyomatékát tisztelhetjük majd benne, akárcsak a ráncfelvarráson 2021-ben átesett Portofino M-ben.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/