/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
ferrari roma, kémfotó, kémvideó, portofino m, új ferrari

Kémfelvételek

Érkezőben a vászontetős Ferrari Roma? – videó

időpont:2022. július 27. 14:37

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Úgy tűnik, a korábbi hírekkel ellentétben mégis lesz nyitható tetős változat a Ferrari belépő modelljéből, legalábbis egy szemfüles olasz gyűjtött némi fotó- és videóanyagot az álcázni próbált modellről a maranellói gyár környékén.

2-es, active tourer, bmw, kémvideó, videó

BMW 2 Active Tourer

Tesztpályán az első hétüléses BMW – videóval

időpont:2014. július 05. 19:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Ide jutott a világ. 2014-re már olyan gyártók is fel kell adják elveiket, mint a BMW, amely gőzerővel teszteli az elől hajtó, nagycsaládos modelljét, a 2-es Active Tourer hétüléses változatát.

bmw, kémvideó, m3

Mozgásban a szörny

Videó: Leplezetlen a 2015-ös BMW M3!

időpont:2013. október 31. 08:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Megmutatta magát a híres M3-as BMW. Legalábbis egy szerencsés és leleményes motorosnak sikerült levideóznia, ahogy az álcázás nélküli bajor sportkocsi megfordul egy forgatás befejeztével.

bmw, bmw m3, kémvideó

SORHATTAL

Kémvideón az új BMW M3

időpont:2012. augusztus 17. 17:27

szerző:Autoblog

címkék:

A 2013-as Genfi Autószalonon a BMW állítólag előáll az új M3 koncepció változatával, addig azonban be kell érnünk olyan kémvideókkal, mint ez is. A Bimmerpost szerkesztői Spanyolországban lencsevégre kapták az F30-as kódjelű M3 szedán egyik prototípusát.

cls, kémfotó, kémvideó, mercedes, nürburgring

HATÁSOS FELLÉPÉS

Kémvideón az új Mercedes-Benz CLS

időpont:2010. június 17. 16:32

szerző:Autoblog

címkék:

Elcsíptük az első kémvideót a hivatalosan a Párizsi Autószalonon debütáló Mercedes-Benz CLS kupé-limuzinról, amelyről korábban már közöltünk néhány kémfotót. Ezen a felvételen a sportos vonalvezetésű gép csúcsváltozatát, a CLS 63 AMG-t nyúzzák a Nürburgringen.

bmw, kémvideó, z4

MEGVÁLTOZIK

Kémvideó: új BMW Z4 akcióban

időpont:2008. április 29. 18:31

szerző:Autoblog

címkék:

A BMW következő Z4 roadstere jövőre kerül az utakra, 2010-es modellként. A nagyobb méretű kétüléses legfontosabb újdonsága, hogy vászon helyett keménytetőt kap. Az álcázás miatt nem látszik, de az új generációs kocsi valószínűleg a CS koncepcióautó stíluselemeit kapja meg; szélesebb hűtőrács, nagyobb légbeömlők, szélesebb nyomtáv és LEDes lámpák jellemzik. A motorpalettán minden bizonnyal lesznek szívó és turbós hathengeresek, egy belépő négyhengeres, az M csúcsmodell pedig - hogy ne köpjön az M3 levesébe - turbós hathengerest kaphat 350 lóerő körüli teljesítménnyel. Ezen a kémvideón igen nagy tempójú tesztvezetés közben látható az újonc, természetesen a Nürburgringen.