/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: Leplezetlen a 2015-ös BMW M3!

2013. október 31. 08:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Megmutatta magát a híres M3-as BMW. Legalábbis egy szerencsés és leleményes motorosnak sikerült levideóznia, ahogy az álcázás nélküli bajor sportkocsi megfordul egy forgatás befejeztével.

A BMW kifejezetten precíz, rendszerető márka hírében áll. Arra is kínosan figyel, hogy egy-egy jövendőbeli modelljét addig ne ismerhesse meg a publikum, amíg nem érkezik el annak ideje.

Épp ezért számít nagy dolognak, hogy a 2015-re várható – mostantól csak négyajtósként elérhető – M3-ast teljesen leplezetlenül sikerült lekapnia egy arra járó motorosnak. A babakék színű F80 kódnévre hallgató négykerekű egy zárt útszakaszon, valószínűleg reklámforgatás céljából maradt csupasz. Szerencsénkre épp megfordulás közben csodálhatjuk meg a bajor szörnyet és egy kis ízelítőt is kapunk annak morajló hangjáról.

Nagy meglepetés persze nem ért minket a látványt illetően, ugyanis az autó épp úgy néz ki, mint két ajtóval kevesebbet viselő édestestvére, az M4 kupé már kiállított prototípusa. Ennek ellenére együtt látni a szélesített kerékjárati íveket, a kidomborított motorháztetőt, a négy kipufogót, az M-es lökhárítókkal, tükrökkel és felnikkel a mozgásban lévő négyajtós járművön nem mindennapi dolog.

Az autó egyébként valószínűleg a két és fél hónap múlva megrendezésre kerülő Detroiti Autószalonon mutatkozik be hivatalosan.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/