/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ez a ritka Mercedes 2011 óta áll magára hagyva

2017. február 18. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Még egy öreg E-osztálynak sem szabadna úgy végeznie, ahogy a McLaren és a Mercedes házasságának fénykorában született SLR McLarennek egy cseh rendőrségi autótelepen. A ritka sportautót még 2011-ben kobozták el és parkolták le hosszú álmára.

Nem tudni, hogyan fordulhat elő, hogy a modernkori autógyártás egyik gyöngyszemét egy csehországi rendőrtelepen hagyják rohadni immáron hat éve, mégis előfordult.

A szóban Forgó autó egy Mercedes-Benz SLR McLaren a kétezres évek közepéről, melyet visszaélési ügyben foglaltak le egy lízingcégtől, s a vizsgálatok lezártáig nem lehet hozzányúlni.

A probléma csupán az, hogy a szabad ég alatt mindenféle környezeti hatások érték ez idő alatt, így az állatok, a jégeső, a nyári forró napsütés és egyéb tényezők rongálták, úgyhogy mostanra valószínűleg be sem lehetne indítani egy kiadós javítás nélkül egykoron 617 lóerőt teljesítő 5.4 literes kompresszoros V8-asát.

Ha a nyomozás lezárul, valószínűleg elárverezik a leromlott állapotú ritkaságot, így talán új életet kezdhet egy szerető tulajdonossal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/