Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ezek az Instagram legnépszerűbb autói

Az Instagramról összeállítottak egy harmincas listát, amely a legtöbbet megosztott autókat rangsorolja. Az első helyet a Ford Mustang szerezte meg, de meglepetésre olyan kocsik is szerepelnek a legek között, mint a Toyota Corolla vagy az Opel Corsa.

Nem mintha a világ legnagyobb érdeme volna, de aki szereti a népszerűséget és az alábbi listán szereplő autója van, most megveregetheti saját vállát. A Veygo ugyanis közzétette az Instagram 30 legnépszerűbb autója rangsorát, melyen a legtöbbet megosztott négykerekűek szerepelnek.

Ezek alapján a Ford Mustang a király, méghozzá toronymagasan, ugyanis a mérés pillanatában 11 947 872 megosztást könyvelhetett el a #fordmustang és a #mustang kulcsszavakra keresve. A második helyezett a Honda Civic lett 7 402 365 #hondacivic és #civic kulcsszavakkal, míg a harmadik a Nissan GT-R nem sokkal elmaradva.

Az nem meglepő, hogy a BMW M3, M4 és M5 egyaránt a listán szerepel, viszont érdekesség, hogy például a Civic eredménye elvileg a Type R változat nélkül értendő, mert az külön helyezést szerzett a harmincas listán.

A teljesség kedvéért a többi modell így néz ki a TOP10-ben sorrendben: BMW M3, Jeep Wrangler, Chevrolet Camaro, Chevrolet Corvette, BMW M4, Lamborghini Aventador, Audi R8 és BMW M5.

A Subaru Impreza indítja a 11. helyről a futottak még kategóriáját, melyet a Chevrolet Silverado, Lamborghini Huracan, Mini Cooper, Porsche Carrera, Porsche 911, Honda Civic Type R, Audi A4, Toyota Corolla, Opel Corsa, Mazda MX-5, BMW M2, Audi S3, Volkswagen Golf, Audi A3, A1, BMW i8, Fiat 500 és Audi TTS követ.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!