/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ezzel a modellel búcsúzik a nyolchengeres AMG-Mercedes

2022. június 02. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A leméretezés trendje és a károsanyag-kibocsátási normáknak való megfelelési kényszer a Mercedes-AMG népszerű W/S 213 modellsorozatát is elérte, így elbúcsúzhatunk a 4 literes V8-as turbómotorral szerelt E-osztályos modellektől. Még legyártanak egy 999 darabos E 63 S 4MATIC+ Final Edition szériát és vége a V8-korszaknak.

A Final Edition kivitelű E 63 S limuzin és kombi modellek a teljesítmény és luxus egyedülálló kombinációját nyújtják. A limitált kiadású modellek kizárólag matt grafitszürke magno fényezéssel, egyedi karosszériagrafikával, 20 colos, magas fényű, kovácsolt keresztküllős könnyűfém felnikkel és a C-oszlopon egyedi AMG emblémával készülnek.

Ehhez adódik az AMG Night Package, amely számos magas fényű fekete kiegészítőt foglal magában, mint például az első kötény középső toldata, a küszöbök betétjei, az első sárvédők díszbetétjei, az ablakkeretek, a külső tükörházak és a hátsó kötény díszcsíkja. Szintén az éjjeli csomag része a sötétített üvegezés, továbbá a fekete króm, trapéz alakú kipufogóvégek. Ezenkívül karbon csomagok is rendelhetők a modellekhez.

Az utastér ugyancsak exkluzív hangulatú. Az AMG Performance ülések a csúcsot képviselik, tökéletes oldaltartást adnak, minden részük motorosan állítható és fűthetőek is. Finom, szürke/fekete nappabőr kárpitozást kaptak, sárga kontrasztvarrással. A műszerfal és az ajtópanelek is részesültek a nemes kárpitozásból. A kormánykerék karimája vegyes fekete nappabőr és Dinamica mikroszálas szövet huzatot kapott, fogása rendkívül jó. A sárga díszvarrás itt is alapfelszerelés. Motorsportos vonás a valódi karbon dekoráció a műszerfalon, a középkonzolon és az ajtókon. A középkonzolon található az “AMG Final Edition” “1 of 999” plakett.

Annak érdekében, hogy a járművet megóvják a portól a garázsban, mindegyik vevő kap egy különleges, AMG E 63 S Final Edition feliratú ponyvát is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/