/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ford Focus ST K.I.T.T.-ruhában

2007. augusztus 29. 13:24   |   Autoblog
címkék:  

Ez a Ford Focus ST majdnem olyan, mint David Hasselhoff K.I.T.T.-je. A Ford európai részlegének kedves időtöltése mostanában, hogy különböző európai piacokon különböző Focus ST-különkiadásokat jelentet meg, ez a szolid, narancssárga díszítésektől eltekintve teljesen fekete széria Svájcnak készült, alig ötven példányban. A felnik 19 collos OZ Superturismi WP-k, rájuk Dunlop SP Sportmaxx papucsokat húztak, 225/35-ös méretben. A motorháztető alatt minden változatlan, az erő a 2,5 literes, 225 lóerős turbómotorból jön, mely arra azért biztos nem képes, hogy egy Turbo Boost után átrepítse gazdáját a kerítésen.

Ez a Ford Focus ST majdnem olyan, mint David Hasselhoff K.I.T.T.-je. A Ford európai részlegének kedves időtöltése mostanában, hogy különböző európai piacokon különböző Focus ST-különkiadásokat jelentet meg, ez a szolid, narancssárga díszítésektől eltekintve teljesen fekete széria Svájcnak készült, alig ötven példányban. A felnik 19 collos OZ Superturismi WP-k, rájuk Dunlop SP Sportmaxx papucsokat húztak, 225/35-ös méretben. A motorháztető alatt minden változatlan, az erő a 2,5 literes, 225 lóerős turbómotorból jön, mely arra azért biztos nem képes, hogy egy Turbo Boost után átrepítse gazdáját a kerítésen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/