/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fotókon a legsportosabb Kia cee’d

2013. január 28. 15:00   |   Autoblog
címkék:  

A márciusi Genfi Autószalonon áll a közönség elé a Kia cee’d sorozatának legsportosabb tagja, a GT. A majd öt- és háromajtós karosszériával is megvásárolható GT modellt egy új 1,6 literes, 204 lóerős turbómotor hajtja.

A Kia pro_cee’d GT és cee’d GT modellek formájáért egy európai dizájner csapat felel, akik a Kia dizájnfőnökének irányítása mellett egy atletikus formát álmodtak meg, ültetett karosszériával, agresszív szpojlerezéssel, LED-es nappali világítással, 18 colos kerekekkel, dupla kipufogóvégződéssel és vörös féknyergekkel.

A géptető alatt egy új, 1,6 literes GDI turbómotor teszi a dolgát, amely 204 lóerőt és 265 Nm nyomatékot továbbít az első kerekeknek egy hatfokozatú kézi váltón keresztül. Mindkét kocsi álló helyzetből 7,9 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet.

A Kia pro_cee’d GT és cee’d GT gyártása májusban indul a Kia szlovákiai Zilina üzemében, és az év közepén már be is kerülnek a márkakereskedésekbe. Az autókról többet majd a Genfi Autószalon után tudhatunk meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/