/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
ceed, kia, kia ceed, proceed, shooting brake, új kia

proceed

Újraértelmezte a kombit a Kia

időpont:2018. szeptember 14. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Európában csökken az igény a háromajtós ferdehátúakra, és ez kérdéseket vetett fel a pro_cee’d jövőjével kapcsolatban. Ám a Kia nem szerette volna megszüntetni a modellt, így merész lépésként inkább shooting brake kombit faragott belőle.

ceed, genfi autószalon, kia, kia ceed, sportswagon, új ceed

genf 2018

Új generációjába lépett a Kia Ceed

időpont:2018. március 21. 15:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Genfi Autószalonon ünnepelte világpremierjét az új ötajtós és kombi Kia Ceed. A Ceed innovatív technológiáival, sportos megjelenésével és fokozott vezetési élményével szeretne hódítani, a kombi pedig 600 literes csomagtartójával villant.

frankfurti autószalon, kia, kia ceed, pro ceed, proceed concept

Proceed concept

Nagyon izgalmas lesz a következő Kia Cee’d

időpont:2017. szeptember 10. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia Proceed Concept a következő generációs cee’d formanyelvét vetíti előre és korábban soha nem alkalmazott karosszériaformát vezet be. A nyújtott vonalvezetésű forró ferdehátú megőrzi a jelenlegi pro_cee’d dinamikus megjelenését és azt praktikummal kombinálja.

kia, kia ceed, új ceed

Megújult a Kia cee’d

időpont:2015. június 29. 15:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia átdolgozta a ceed modellek külső és belső megjelenését, és bővítette a motorok és sebességváltók kínálatát. Az újdonságok között említést érdemel a Kia új, háromhengeres turbómotorja, valamint a biztonsági, kényelmi és praktikus fejlesztések széles köre is.

ceed gt, genfi autószalon, kia, kia ceed

atléta

Fotókon a legsportosabb Kia cee’d

időpont:2013. január 28. 15:00

szerző:Autoblog

címkék:

A márciusi Genfi Autószalonon áll a közönség elé a Kia cee’d sorozatának legsportosabb tagja, a GT. A majd öt- és háromajtós karosszériával is megvásárolható GT modellt egy új 1,6 literes, 204 lóerős turbómotor hajtja.

ceed, kia, kia ceed

TÁMADÁS

Megérkezett hazánkba az új Kia cee’d

időpont:2012. május 10. 14:19

szerző:Autoblog

címkék:

A 2007-ben bevezetett cee'd mérföldkő és fordulópont volt a Kia történetében. Most itt a minden szinten feljavított második generáció, amely nagy szerepet játszik majd a Kia európai eladásainak további növelésében.