Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Fotókon a vadonatúj Hyundai Santa Fe

2018. február 06. 19:30   |   DG
címkék:  

Hamarosan bemutatkozik az új Hyundai Santa Fe, a koreai márka legnagyobb modellje, s immár fotókat is láthatunk róla. A negyedik generációs prémium SUV modern és elegáns külső formatervvel, valamint tágas és kényelmes utastérrel igyekszik a vásárlókat meghódítani.

Hyundai_New Santa Fe exterior

Az új Santa Fe merőben új dizájnt képvisel, megkapó első dupla fényszórókkal, SUV csoportazonosítóként funkcionáló, látványos “kaszkád” hűtőráccsal, s összességében széles, izmos kiállással. Kifinomult vonalai megerősítik pozícióját a Hyundai modellpalettájának csúcsán. Nagyméretű autó, kilóg a kompakt SUV kategóriából, 477 centiméteres hosszával még a Škoda Kodiaqon is túlnyúlik. 189 centiméteres szélessége is tekintélyt parancsoló. Tengelytávja is nagyobb, így tágasabb helyet kínál az utasoknak.

2018 Hyundai Santa Fe Interior

A fedélzeten tartózkodók pedig maximális biztonságban érezhetik magukat, a Santa Fe-ben ugyanis a legkorszerűbb asszisztens rendszerek kaptak helyet. Az újdonságok között megtalálható a mögöttes forgalomra figyelmeztető rendszer, amely veszély esetén magától működteti a fékeket.

Az új generációs Santa Fe a márciusi Genfi Autószalonon ünnepli a világpremierjét, többet majd akkor tudhatunk meg róla.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

FEKETE JÁNOS
2018-02-08 - 20:27

SZÉP AUTÓ!


Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!