/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
crossover, hibrid, hyundai, santa fe, új santa fe

élesebb karakter

A Hyundai bemutatta az új Santa Fe-t

időpont:2020. június 04. 18:00

szerző:Autoblog

címkék:

Színre lépett a Hyundai legnagyobb szabadidőautójának új nemzedéke, amely prémium minőségű fejlesztésekkel, valamint új hibrid és plug-in hibrid hajtásláncokkal jelenik meg a piacon.

hibrid, hyundai, plug-in hibrid, santa fe

karizma

A nap képe: a Hyundai Santa Fe új arca

időpont:2020. május 29. 17:05

szerző:Autoblog

címkék:

A Hyundai szabadidőjármű-kínálatának csúcsmodellje legújabb kiadásában tekintélyt parancsoló, karizmatikus külső formatervet, valamint az érzékelhető minőség és a kényelem prémium szintjét nyújtó belső teret kínál. Most megnézhetjük róla az első kedvcsináló fotót.

genfi autószalon, hyundai, santa fe, suv, új santa fe

koreai prémium

Fotókon a vadonatúj Hyundai Santa Fe

időpont:2018. február 06. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Hamarosan bemutatkozik az új Hyundai Santa Fe, a koreai márka legnagyobb modellje, s immár fotókat is láthatunk róla. A negyedik generációs prémium SUV modern és elegáns külső formatervvel, valamint tágas és kényelmes utastérrel igyekszik a vásárlókat meghódítani.

antarktisz, déli-sark, expedíció, hyundai, santa fe

jégtúra

A történelem során először autóval átszelték az Antarktiszt

időpont:2017. április 21. 17:55

szerző:Autoblog

címkék:

A Hyundai történelmet írt: egy szériaközeli, 2,2 literes turbódízel motorral szerelt Santa Fe terepjáróval átszelték az Antarktisz kontinenst, mégpedig mindkét irányban. Az autót Patrick Bergel, a legendás sarki felfedező, Sir Ernest Shackleton dédunokája vezette.

frankfurt, hyundai, ix35, santa fe

modellfrissítés

Új külsővel jön a Hyundai ix35

időpont:2013. szeptember 19. 14:55

szerző:Autoblog

címkék:

A Hyundai második legkeresettebb európai modellje, az ix35 alapos megújuláson ment át. A Santa Fe-hez hasonló külső mellett a kompakt SUV egy sor technológiai és műszaki újítást kínál, így még vonzóbb lehet az európai vásárlók körében.

autóteszt, hyundai, santa fe

autóblog teszt

Nagystílű: Hyundai Santa Fe 2,2 CRDi

időpont:2013. szeptember 09. 14:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Hyundai Santa Fe az első igazi koreai prémium szabadidő-autó. Formájával, belső kidolgozásával és felszereltségével megközelíti a német prémium SUV-ok szintjét és ezt a vételára is tükrözi. A csúcsváltozatot teszteltük.

genfi autószalon, hyundai, santa fe

7 üléssel

Jön a nagy Hyundai SUV

időpont:2013. február 27. 20:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Hyundai első hétüléses szabadidő-autója, a Grand Santa Fe Amerikában már tavaly bemutatkozott, a dél-koreai gyártó azonban az európai piacra külön modellváltozatot fejlesztett belőle. Ezt láthatjuk majd első ízben az idei Genfi Autószalonon.

hyundai, new york, santa fe, suv

SANTA FE

Bemutatták az új Hyundai szabadidő-autót

időpont:2012. április 13. 09:57

szerző:Autoblog

címkék:

A Hyundai a New York-i Autókiállításon mutatta be a méretileg az ix35 és az ix55 modellek közé illeszkedő Santa Fe új generációját. A Hyundai szabadidő-autója kívül és belül egyaránt megújult, továbbfejlesztett motorjai pedig az eddiginél is takarékosabbak.

global green challenge, hyundai, santa fe

GREEN CHALLENGE

5,1 literes átlag Hyundai SUV-val

időpont:2009. november 12. 20:44

szerző:Autoblog

címkék:

Számos rekord született az idei Global Green Challenge versenyen. Például 500 kilométert tettek meg egy feltöltéssel elektromos autóval, de a sorozatgyártású terepjárók mezőnyében is új fogyasztási rekordot állítottak be.

getz, hyundai, i20, ix55, santa fe, tucson, veracruz

I20 LS IX55

Két új Hyundai modell Magyarországon

időpont:2009. március 18. 11:19

szerző:Autoblog

címkék:

Egy új kisautó, valamint egy nagyméretű szabadidő-autó jelent meg a Hyundai hazai kínálatában. A Hyundai i20 a Getz utóda, az ix55 pedig egy luxus SUV. Az i20 alapára 2,8 millió forint, a hétüléses ix55 pedig 13 millió forinttól vásárolható meg.

hyundai, santa fe

AUTÓBLOG TESZT

Meglepetés keletről: Hyundai Santa Fe 2,2 CRDi Premium

időpont:2007. december 10. 07:31

szerző:Autoblog

címkék:

Csendben szivárgott be hozzánk idén a Hyundai nagyméretű szabadidő-autója, a Santa Fe, mely kifejezetten szép karosszériájával, igényes belső terével, valamint kulturált dízelmotorjával azonnal elnyerte tetszésünket. A koreai hobbiterepjáró hozza az áhított prémium érzést, ráadásul hétüléses kivitelben is kapható.