/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fotókon az új Volvo V60 Cross Country

2014. november 06. 20:30   |   Autoblog
címkék:  

A Los Angeles-i Autószalonon debütál a Volvo V60 Cross Country verziója, amely a jövő év elején, első- és összkerékhajtású kivitelben, négy- és öthengeres motorokkal kerül piacra. Megjöttek az első fotók róla.

A Volvo V60 Cross Country elsősorban az emelt és megerősített futóművében különbözik a normál V60 modellektől. Hasmagassága 65 mm-rel nagyobb, 18 vagy 19 colos kerekeken gördül, amelyekre viszonylag magas oldalfalú gumikat szereltek, így a kiépített utaktól távol is fokozott vezetési élményt ad.

A V60 Cross Country mezei társainál robosztusabb megjelenésű, első és hátsó védőlemezekkel, speciális küszöbidomokkal és műanyag sárvédő peremekkel látták el. Integrált kipufogócsövei pedig a sportos oldalát hivatottak közvetíteni. A kabinba barna cérnával varrt fekete bőrülések rendelhetők, de kéttónusú kárpitozás is választható lesz.

A Volvo V60 Cross Country forgalmazása az Egyesült Államokban és Kanadában indul a 250 lóerős T5-ös turbómotorral szerelt, négykerék-hajtású példányokkal. A fronthajtású modellek globálisan a Volvo új Drive-E négyhengeres motorcsaládjával debütálnak, az összkerékhajtású verziók az erősebb hajtóműveket kapják.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/