/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Futurisztikus tanulmányt visz Genfbe a Giugiaro

2008. március 03. 13:31   |   Autoblog
címkék:  

Fennállása 40. évfordulójának apropóján új tanulmányt mutat be a Giugiaro stúdió a Genfi Autószalonon.

Az Italdesign-Giugiaro stúdió különleges tanulmánnyal megy a Genfi Autószalonra, mely már nevében is jelzi, hogy jubileumi modell: a koncepciót Quaranta, azaz “negyven” névre keresztelték. A régi legendás sportkocsik és a jövő formavilágából építkező újdonság azonban nem csupán a stúdió fennállásának 40. évfordulóját ünnepli, hanem bemutatkozik benne egy új hibrid hajtáslánc is, mely a Giugiaro szerint meghatározó szerepet kaphat a következő években.

Az Autoweek szerint a rendszer a Toyota Hybrid Synergy Drive-jára épül, de mind a négy kereket hajtja. Giugiaróék a technikai adatok nagy részével adósok maradtak, de azt elárulták, hogy a Quaranta szenzációs négy másodperc alatt gyorsul nulláról százra, végsebessége pedig 250 km/óra. Belterében három felnőttnek és egy gyereknek jut hely, az akkumulátorok táplálására a tetőbe napelemeket is építettek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/