/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
amts, giugiaro, hungexpo, kangaroo

HiperSUV

Olasz nagyágyú: Giugiaro tanulmányautó az AMTS-en!

időpont:2023. március 16. 19:20

szerző:Autoblog

címkék:

Nem ez az első alkalom, hogy világhírű tervezők, autóépítők, vagy akár versenycsapatok gépei jelennek meg hazánk legnagyobb éves autómustráján, az Automobil és Tuning Show-n. A 2023-as felvonásra pedig egy igazán különleges koncepció is érkezik.

elektromos, genfi autószalon, giugiaro, gt96, rimac, techrules

gt96

A nap képe: a kínai elektromos szupersportkocsi

időpont:2016. augusztus 30. 10:25

szerző:Autoblog

címkék:

A jövő márciusi Genfi Autószalonon már sorozatgyártásra kész formában állhat a közönség elé a kínai Techrules startup vállalkozás elektromos szuperautója, melynek végső formájáért a legendás olasz dizájner páros, Giorgetto és Fabrizio Giugiaro felel majd.

a nap képe, genfi autószalon, giugiaro

Italdesign Giugiaro

A nap képe: A Genfi Autószalon legnagyobb felnije

időpont:2015. március 07. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Bár 5,37 méteres hosszával a Maybach Mercedes mellett kicsinek tűnt volna, 26 collos, sűrűn küllőzött alufelnijeinek és egyedi designjának köszönhetően így is kilógott a sorból Genfben az Italdesign Giugiaro GEA névre hallgató koncepcióautója.

ferrari, giugiaro, lamborghini

EGYEDI DARAB

A nap képe: az egyetlen Giugiaro Lamborghini

időpont:2011. július 22. 20:39

szerző:Autoblog

címkék:

Ha feltennék a kérdést, hogy Giorgetto Giugiaro tervezett-e valaha sorozatgyártású Lamborghinit, rávágnánk, hogy természetesen igen. Pedig sohasem. Dizájn-tanulmányokat ugyan készített, de egyik sem került gyártásba. Mint ahogy a képeken szereplő autó sem.

genf, giugiaro

QUARANTA

Futurisztikus tanulmányt visz Genfbe a Giugiaro

időpont:2008. március 03. 13:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az Italdesign-Giugiaro stúdió különleges tanulmánnyal megy a Genfi Autószalonra, mely már nevében is jelzi, hogy jubileumi modell: a koncepciót Quaranta, azaz "negyven" névre keresztelték. A régi legendás sportkocsik és a jövő formavilágából építkező újdonság azonban nem csupán a stúdió fennállásának 40. évfordulóját ünnepli, hanem bemutatkozik benne egy új hibrid hajtáslánc is, mely a Giugiaro szerint meghatározó szerepet kaphat a következő években. Az Autoweek szerint a rendszer a Toyota Hybrid Synergy Drive-jára épül, de mind a négy kereket hajtja. Giugiaróék a technikai adatok nagy részével adósok maradtak, de azt elárulták, hogy a Quaranta szenzációs négy másodperc alatt gyorsul nulláról százra, végsebessége pedig 250 km/óra. Belterében három felnőttnek és egy gyereknek jut hely, az akkumulátorok táplálására a tetőbe napelemeket is építettek. Galéria a címre kattintva!