/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hatszáz lóerős a különleges BMW M6

2015. szeptember 16. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Competition Edition névre keresztelt exkluzív felszereltségi csomagot kizárólag a legerősebb BMW M6 Coupékhoz rendelhetik meg a márka ügyfelei. A Competition Package letaglózó, 600 lóerős teljesítményét egyedülálló fényezés és megannyi szénszálas kiegészítő nyomatékosítja.

A BMW M6 Coupé Competition Edition minden korábbinál magasabb szintre emeli eme nagyteljesítményű sportkupé egyedi megjelenését. Az exkluzív fényezéseknek, a szénszálból készült kiegészítőknek, a kontrasztos öltésekkel varrott bőrözéseknek és egy sor rendkívüli részletnek köszönhetően a Competition Edition névre keresztelt felszereltségi csomag egyedülálló személyre szabhatósági opciókat kínál, kizárólag a Competition Package teljesítménynövelő csomaggal felszerelt BMW M6 Coupé modellekhez.

A Competition Package teljesítménynövelő csomag 600 lóerő maximális teljesítményt és 700 Nm csúcs forgatónyomatékot présel ki az M TwinPower Turbo technológiával dolgozó, 4.4 liter hengerűrtartalmú V8-as benzinmotorból, amely az opcionálisan elérhető M Driver’s Package kiegészítő csomaggal egészen 305 km/órás végsebességig gyorsítja fel a BMW M6 Coupé-t.

A Competition Edition kivitel kétféle külső fényezéssel rendelhető meg: a káprázatos Alpine White alpesi fehér és a ragyogó Austin Yellow aranysárga-metál színben. Az Alpine White alpesi fehér fényezéshez látványos, BMW M-színekben pompázó versenycsíkokat is kínál a gyártó, amely a 2015-ös Frankfurti Autószalonon bemutatkozó BMW M6 GT3 versenyautó színösszeállítását és motívumait idézi. Mindkét fényezéssel vonzó kontrasztot alkotnak a 343 M kódjelű, duplaküllős M könnyűfém keréktárcsák, amelyek 20 collos méretben, matt feketére fényezve hangsúlyozzák tovább a Competition Edition atletikus vonásait. A különleges kivitel erőtől duzzadó énjét mindemellett olyan apró kiegészítők is alátámasztják, mint a feketére krómozott hűtőrács-keret és lamellák, ajtókilincsek és oldalsó kopoltyúk, vagy a szénszálas visszapillantó-házak. Az ugyancsak szénszálból készült hátsó légterelő szárny és diffúzor a légellenállás csökkentését és a leszorítóerő növelését szolgálja.

Az utastérben a BMW Individual finomszemcsés Merino bőrkárpitja emeli a modell sportos kisugárzását, fekete színben, az Alpine White alpesi fehér külső fényezés esetén opál fehér, az Austin Yellow aranysárga metál külső fényezés esetén pedig citromsárga kontrasztos varrással. A Competition Edition kivitelt „M6 Competition” felirat nyomatékosítja a küszöbökön, az oldalsó kopoltyúkon és a pohártartó fedelén is, miközben a verseny hangulatot a szénszálas váltókar, illetve műszerfal- és középkonzol-betétek fokozzák. Az egyszerre elegáns és sportos, szintén szénszálas M sportkormányt finom Alcantara huzattal vonták be.

A Competition Edition felszereltségi csomag része a multifunkciós vezető- és utasülés, valamint a BMW Head-Up kijelző is.

A Competition Edition felszereltségi csomag már rendelhető a Competition Package teljesítménynövelő csomaggal felszerelt BMW M6 Coupé modellekhez, 17 700 eurós induló ártól.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/