/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hol számíthatunk sebességkorlátozásra?

2010. november 21. 10:30   |   MTI
címkék:  

A rendőrség tájékoztatása szerint az ország közúti hálózatán jelenleg is számos helyen folynak munkálatok. Az elmúlt 24 órában 131 közúti baleset történt.

Folyamatosan épül az M0-s régi szakaszán a harmadik forgalmi sáv, így a terelés mellett sebességkorlátozás van érvényben, és szakaszosan építési területeken kell áthaladni. Ez érvényes az M0-M7 csomópontra is.

Az M1-es autópályán mindkét pályaoldalon a 13-15-ös kilométerszelvények közötti szakaszon a hídépítés és a szűkebb keresztmetszet miatt 80-100 kilométer per órás korlátozás, a jobb pályatesten, a 20-28-as kilométerszelvények között pedig – burkolatjavítás miatt – 60-as sebességkorlátozás van érvényben; ezen a területen a kihajtók Győr irányában nem használhatóak.

Torlódás Záhonynál

A határforgalomban elsősorban a záhonyi közúti határátkelőhelyen várható nagyobb mértékű, akár 60-120 perces forgalomtorlódás a személy- és teherforgalomban mindkét irányban – tájékoztatott a rendőrség. A várakozási időt növelheti a Vám- és Pénzügyőrség által a jövedéki termékekkel való visszaélés megakadályozása érdekében bevezetett új intézkedése, miszerint számítógépes nyilvántartást vezetnek a személyautók üzemanyagszintjéről, illetve a külföldön megtett távolságról.

A záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonalnak a rendőrség a 7 és 19 óra között nyitva tartó barabási, valamint a 8 és 16 óra között nyitva tartó lónyai közúti határátkelőhelyet ajánlja.

Fekete szombat
Összesen 131 közúti közlekedési baleset történt az elmúlt nap 24 órájában a közutakon; ebből egy követelt halálos áldozatot, 15 súlyos, 23 pedig könnyű sérüléssel járt.

Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/