/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hol számíthatunk sebességkorlátozásra?

2010. november 21. 10:30   |   MTI
címkék:  

A rendőrség tájékoztatása szerint az ország közúti hálózatán jelenleg is számos helyen folynak munkálatok. Az elmúlt 24 órában 131 közúti baleset történt.

Folyamatosan épül az M0-s régi szakaszán a harmadik forgalmi sáv, így a terelés mellett sebességkorlátozás van érvényben, és szakaszosan építési területeken kell áthaladni. Ez érvényes az M0-M7 csomópontra is.

Az M1-es autópályán mindkét pályaoldalon a 13-15-ös kilométerszelvények közötti szakaszon a hídépítés és a szűkebb keresztmetszet miatt 80-100 kilométer per órás korlátozás, a jobb pályatesten, a 20-28-as kilométerszelvények között pedig – burkolatjavítás miatt – 60-as sebességkorlátozás van érvényben; ezen a területen a kihajtók Győr irányában nem használhatóak.

Torlódás Záhonynál

A határforgalomban elsősorban a záhonyi közúti határátkelőhelyen várható nagyobb mértékű, akár 60-120 perces forgalomtorlódás a személy- és teherforgalomban mindkét irányban – tájékoztatott a rendőrség. A várakozási időt növelheti a Vám- és Pénzügyőrség által a jövedéki termékekkel való visszaélés megakadályozása érdekében bevezetett új intézkedése, miszerint számítógépes nyilvántartást vezetnek a személyautók üzemanyagszintjéről, illetve a külföldön megtett távolságról.

A záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonalnak a rendőrség a 7 és 19 óra között nyitva tartó barabási, valamint a 8 és 16 óra között nyitva tartó lónyai közúti határátkelőhelyet ajánlja.

Fekete szombat
Összesen 131 közúti közlekedési baleset történt az elmúlt nap 24 órájában a közutakon; ebből egy követelt halálos áldozatot, 15 súlyos, 23 pedig könnyű sérüléssel járt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/