/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
olaszország, útfelújítás, videó

Profi munka

Így dolgozik az útfestés királya – videó

időpont:2015. január 12. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Ilyet még nem láttunk. Egy útjelzéseket felfestő munkás olyan tempóban és tökéletességgel húzta a csíkokat az aszfalton, mintha csak egy számítógép vezérelte volna, pedig egyszerűen ennyire jártas szakmájában. Talán hazánkba is ellátogathatna olykor-olykor.

forgalom, közlekedés, nyár, nyaralás, nyári szünet, útfelújítás

útfelújítások

Forgalmi akadályok és nyári torlódások: erre számíthatunk

időpont:2014. július 14. 14:30

szerző:Autoblog

címkék:

A villamosvonalak mentén zajló átépítésekből idén a megszokottnál többre kell számítani, és a nyár végéig tartó útfelújítási munkálatok is jelentős torlódást okozhatnak Budapesten a forgalmi adatok elemzésével foglalkozó Best Way Traffic Kft. szakértői szerint.

parkolás, útfelújítás

Útban volt

Körbeaszfaltoztak egy parkoló autót az útfelújításnál

időpont:2013. augusztus 15. 14:55

szerző:Autoblog

címkék:

Nem tudták előkeríteni a tulajt, ezért körbeaszfaltoztak egy Peugeot 206-ost Nagy-Britanniában. Pedig szóltak, hogy senki ne parkoljon az utcában.

útfelújítás, videó

OROSZORSZÁG

Videó: amikor részeg festi az útjeleket!

időpont:2011. május 29. 09:55

szerző:Autoblog

címkék:

Erre nehéz bármit is mondani. Egy biztos: itt a bizonyíték, hogy nem jó ötlet vodkát inni, ha utána útjeleket kell festeni. Legalábbis nem a legcélszerűbb.

rendőrség, útfelújítás

KÖZLEKEDÉS

Hol számíthatunk sebességkorlátozásra?

időpont:2010. november 21. 10:30

szerző:MTI

címkék:

A rendőrség tájékoztatása szerint az ország közúti hálózatán jelenleg is számos helyen folynak munkálatok. Az elmúlt 24 órában 131 közúti baleset történt.

útfelújítás

ÚTFELÚJÍTÁS

Kevesebb utat újítanak fel Budapesten

időpont:2008. október 31. 13:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az MSZP-SZDSZ koalícióval többször is együtt szavazó MDF támogatásával fogadta el a Fővárosi Közgyűlés az önkormányzat 2010-ig szóló útfelújítási programjának módosítását, amellyel a korábbi 300 kilométeres terv 130 kilométerre csökkent. Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes előterjesztésében azzal indokolta a módosítás időszerűségét, hogy ha most nem döntenek, akkor csúszik a felújítások jövő évi kezdése. Közölte, hogy a módosítással a Thököly útnak a Keleti pályaudvar és a Dózsa György út közti része 2010 májusára készülne el a 4-es metró felszíni munkáinak keretében. A módosítással 2008-2010. között 19,5 milliárd forintot fordítanának útfelújításokra, amelyből 7,1 milliárdot az államtól várnak.

útfelújítás

ÚTFELÚJÍTÁS

Útfelújítás a Hegyalja úton Budapesten

időpont:2008. október 08. 20:05

szerző:Autoblog

címkék:

Folytatódik a budapesti Hegyalja út felújítása; szerdától a BAH-csomópont és a Németvölgyi út között végeznek munkálatokat - közölte a főpolgármesteri hivatal sajtóirodája. A felújítás idején útszűkületre, illetve félpályás lezárásra kell számítani. A munkaterületen legfeljebb 30 kilométeres óránkénti sebességgel lehet majd haladni és ideiglenesen parkolási tilalom lép életbe. A munkálatokat a BAH-csomópont felőli részen kezdik a régi útburkolat marásával és a szegélyek újjáépítésével. Ezután a szerelvényeket helyezik szintbe, majd aszfaltoznak, valamint erősített szerkezettel újjáépítik az erre a szakaszra eső buszmegállókat. A munkálatok a tervek szerint október 26-ig befejeződnek.

útfelújítás

ÚJABB LEZÁRÁSOK

Újabb útlezárások a fővárosban

időpont:2008. július 28. 16:05

szerző:Autoblog

címkék:

Hétfőtől három helyen, a VIII. kerületben a Népszínház utcában, a IX. kerületben a Mester utcában, a XVI. kerületben a Baross Gábor utcában kezdődnek útfelújítások, ezért forgalomkorlátozásokra kell számítani. A Népszínház utcában hétfőtől a Teleki tér és a Fiumei út közötti szakaszon kezdik meg a burkolatfelújítást, ezért a forgalmat időszakosan a villamossínekre terelik. Ezzel egy időben 30 kilométeres sebességkorlátozás és parkolási tilalom lép életbe a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodájának közleménye szerint. A felújítás során felbontják a kockaköveket, majd az útalapot teljesen újjáépítik, végül aszfaltoznak. Az útszakaszt várhatóan augusztus 9-én adják vissza a forgalomnak.

közlekedés, útfelújítás

ÚTFELÚJÍTÁSOK

Elindultak az útfelújítások Budapesten

időpont:2008. július 23. 13:59

szerző:Autoblog

címkék:

Szerdán megkezdődtek az idei útfelújítások Budapesten; a rekonstrukciók sora a XVIII. kerületi Gilice téren indul, még júliusban megkezdik a munkát a Népszínház utcában és a Mester utcában is - közölte a Főpolgármesteri Hivatal. Az idén 58 útszakaszt újítanak fel, 35,5 km hosszúságban; a beruházás háromhetes csúszással indul. Júliusban indul a IV. kerületi Baross utca és Szent Imre utca, a XVI. kerületi Baross utca és a VIII. kerületi Kiss József utca felújítása is. Még idén megújul a Stefánia út, a Haller utca, a Németvölgyi és a Hegyalja út, valamint az Alkotmány utca. A munkálatok ősz végéig tartanak. Lesz, ahol egy héten belül végeznek, de a rekonstrukció sehol nem haladja meg a húsz napot.

m0, m1, m3, m5, útfelújítás

ÚJABB ÚTFELÚJÍTÁSOK

Újabb útfelújítások a Budapest környéki autópályákon

időpont:2008. július 10. 17:59

szerző:Autoblog

címkék:

Július folyamán forgalomterelésekre kell számítani az M3-as és az M5-ös autópálya, illetve az M0-ás autóút Budapesthez közel eső szakaszain. A nagyobb torlódások elkerülése érdekében a forgalomtereléssel járó felújítási munkákat hétvégére időzítették a szakemberek. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. fenntartási programja szerves részeként, a közeljövőben újabb helyszíneken végez útfelújításokat. A néhány száz méteres szakaszok karbantartási munkálatait a hétvégi, kisebb forgalmú időszakokban, kamionstop idejére időzítette a Társaság, figyelembe véve azt, hogy az utakon ezen időszakokban jellemzően alacsonyabb forgalom tapasztalható. A terelő utakat minden esetben sárga színű táblák jelzik az úthasználók számára.

útfelújítás

ÚTFELÚJÍTÁSOK BUDAPESTEN

Júliustól újabb útfelújítások Budapesten

időpont:2008. június 10. 16:31

szerző:Autoblog

címkék:

Két ütemben 83 utat újítanak fel 61 kilométer körüli hosszúságban az idén, júliustól november végéig Budapesten - közölték fővárosi képviselők pénteken. A fővárosi önkormányzat által tavaly elfogadott hároméves útfelújítási program keretében 2010 végéig 300 kilométernyi tömegközlekedési utat korszerűsítenek. Ezzel a fővárosi önkormányzat tulajdonában lévő, valamivel több mint ezer kilométernyi fő- és tömegközlekedési útnak a 70 százaléka megújul.