/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Útfelújítás a Hegyalja úton Budapesten

2008. október 08. 20:05   |   Autoblog
címkék:  

Folytatódik a Hegyalja út felújítása Budapesten, így forgalomkorlátozásra kell számítani a Németvölgyi és a BAH-csomópont közötti részen

Folytatódik a budapesti Hegyalja út felújítása; szerdától a BAH-csomópont és a Németvölgyi út között végeznek munkálatokat – közölte a főpolgármesteri hivatal sajtóirodája. A felújítás idején útszűkületre, illetve félpályás lezárásra kell számítani. A munkaterületen legfeljebb 30 kilométeres óránkénti sebességgel lehet majd haladni és ideiglenesen parkolási tilalom lép életbe. A munkálatokat a BAH-csomópont felőli részen kezdik a régi útburkolat marásával és a szegélyek újjáépítésével. Ezután a szerelvényeket helyezik szintbe, majd aszfaltoznak, valamint erősített szerkezettel újjáépítik az erre a szakaszra eső buszmegállókat. A munkálatok a tervek szerint október 26-ig befejeződnek.


A Hegyalja út a főváros budai oldalának egyik legforgalmasabb útja. A Sánc utca és Avar utca között 2005-ben újult meg, az Avar utcától a BAH-csomópontig terjedő szakasz pedig tavaly kapott új aszfaltburkolatot.

A fővárosi önkormányzat 2005-ben indított programjának eredményeként az elmúlt 3 évben 400 kilométer utat újítottak fel, a fővárosi kezelésű utak 40 százalékát. Az idén 38 útszakasz újul meg, 22,4 kilométer hosszúságban. Ebből 28 szakaszon már befejezték a munkálatokat, november elejéig összesen 10 helyszínen dolgoznak.

(Forrás: MTI)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/