/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Júliustól újabb útfelújítások Budapesten

2008. június 10. 16:31   |   Autoblog
címkék:  

Két ütemben 83 utat újítanak fel 61 kilométer körüli hosszúságban az idén, júliustól november végéig Budapesten.

Két ütemben 83 utat újítanak fel 61 kilométer körüli hosszúságban az idén, júliustól november végéig Budapesten – közölték fővárosi képviselők pénteken. A fővárosi önkormányzat által tavaly elfogadott hároméves útfelújítási program keretében 2010 végéig 300 kilométernyi tömegközlekedési utat korszerűsítenek. Ezzel a fővárosi önkormányzat tulajdonában lévő, valamivel több mint ezer kilométernyi fő- és tömegközlekedési útnak a 70 százaléka megújul.
Az első, 2005-2007 közötti felújítási program során a fővárosi tulajdonú utak 40 százaléka korszerűsödött. A kisebb beavatkozást igénylő 42 útszakasz (mintegy 26 kilométer) felújítása július elejétől november 15-i tart. A bonyolultabb és nagyobb beavatkozásokat igénylő 41 út (csaknem 35 kilométer) felújítása várhatóan szeptember elejétől november végéig zajlik majd.

A politikusok elmondták azt is, hogy egyebek közt az I. kerületi Hunyadi János utca, a II. kerületi Csatárka utca, a III, kerületi Bécsi út, a IV. kerületi Baross utca, az V. kerületi Alkotmány utca, a VIII. kerületi Kiss József utca, a IX. kerületi Mester utca, a X. kerületi Kada utca, a XI. kerületi Hegyalja út, a XIII. kerületi Hegedűs Gyula utca egy része, a XIV. kerületi Stefánia út egy része, a XV. kerületi Bercsényi út egy része, a XVI. kerületi József utca, a XVII. kerületi 525. tér, a XVIII. kerületi Gilice tér, a XIX. kerületi Kassa utca egy része, a XX. kerületi Kossuth utca egy része, a XXI. kerületi Erdőalja utca egy része és a XXIII. kerületi Grassalkovich út szervizútjának egy része újul meg az idén.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/