/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hosszú tengelytávú Infiniti Kínának

2014. augusztus 21. 12:10   |   Autoblog
címkék:  

A kínai piac az Infiniti számára is egyre fontosabb, ezért útjára bocsátja a hosszított Q50L kivitelt, amelyet ráadásul helyben fognak gyártani. A közel 5 centiméterrel növelt tengelytávú Q50L az augusztus végi Chengdu Motor Show-n mutatkozik be, értékesítése pedig novemberben indul.

Az Infiniti Q50L modell tengelytávja 48 mm-rel hosszabb a normál változaténál, amiből a hátsó utasok profitálnak. Az autó 4852 mm hosszú, tengelytávja pedig 2898 mm-es. A márka 2 literes, turbófeltöltésű benzinmotorját építik bele, amely 211 lóerőt és 350 Nm-t nyomatékot szolgáltat. A motorhoz hétfokozatú automataváltó kapcsolódik. Az alapfelszereltség része többek között az adaptív közvetlen kormányzás, az aktív sávtartó rendszer, a 14-hangszórós Bose hifi és a hátsó árnyékoló rendszer.

Az Infiniti Q50L kizárólag Kínának és Kínában készül, máshol nem lesz elérhető. Comfort, Elegant, Sports, Luxury és Luxury Sports felszereltségben, novembertől lesz megvásárolható. A normál Q50 modellt továbbra is Japánból importálják.

A Q50L a Hubei tartományban található Xiangyang üzemben készül majd, amely az Infiniti negyedik gyártóüzeme lesz a világon. Érthető, hiszen Kínában az idei első félévben 130 százalékban nőttek az Infiniti eladásai, amely 14 ezer járművet jelent. A márka célja Kínát a második legnagyobb gyártóbázissá tenni a világon és regionális modellekkel bővíteni a kínálatot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/