/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Idén a Mazda lesz Goodwood főszponzora

2015. február 19. 19:00   |   Autoblog
címkék:  

A 2015-ös Goodwoodi Sebességfesztivál főszponzora idén a Mazda lesz. Az autógyártó a központi standot foglalja majd el a világ egyik legnevesebb autós rendezvényén, saját, kihívásokat kereső szellemiségét ünnepelve, illusztris múltjának verseny-legendáival és mostani modelljeivel, melyek közül három vadonatúj.

A Mazda egész történelme során máshogy gondolkodott az autók építéséről, mint a többi gyártó. Mindmáig az egyetlen márka, mely sikeresen vitte piacra bolygódugattyús motorját, és megnyerte a 24 órás Le Mans-i tartóssági versenyt egy Wankel-motoros versenyautóval. A Mazda MX-5 modelljével újrateremtette a könnyűépítésű, kétüléses sportautók kategóriáját, és soha nem hagyott fel a törekvéssel, hogy jobbnál jobb autókat építsen – e szellemiség eredménye a sikeres Skyactiv technológia is.

Az idei csillagok között megjelenik az új kompakt szabadidő-autó, az új Mazda CX-3, a negyedik generációs MX-5 és a frissen bemutatott Mazda2 is. A június 25-28. között megrendezendő Goodwoodi Sebességfesztiválon, melynek része a mozgó autókiállítás (Moving Motor Show) is, az autóversenyzésért lelkesedők meghallgathatják az 1991-es Le Mans-nyertes 787B versenyautó hangját, s több más, klasszikus versenyautó is kigurul a Mazda versenymúltját képviselve.

Ebben az évben a központi elem egy olyan szobor lesz, melyet a híres Gerry Judah tervez a Mazdával együttműködésben. A műalkotást a Goodwood-ház homlokzatánál állítják ki, amely a fesztivál és a birtok központja, és mindvégig az esemény fókuszában áll.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/