/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így fog kinézni a Mercedes C-osztályának négyajtós kupéja?

2015. augusztus 19. 17:45   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mivel a német prémiumtrió másik két tagja már rendelkezik középkategóriás, négyajtós kupéval (Audi A5 Sportback és BMW 4 Gran Coupe), az új C-osztály kupé bemutatásával a pletykák felerősödtek egy esetleges riválissal kapcsolatban. Íme, az első elképzelés.

Most, hogy megjelent a Mercedes várva-várt középkategóriás kupéja, egy rakás spekulációnak befellegzett, ám egy sor újabb pletyka kezdte meg keringését az interneten.

Az egyik legkiemelkedőbb közülük a csillagmárkások riválisainak (BMW és Audi) hasonló kupé modelljein alapuló négyajtós változatokkal kapcsolatos találgatás. Vagyis, hogy lesz-e plusz két ajtóval szerelt C-kupé. A témában jártas újságok és szakemberek szinte egyöntetűen állítják, hiba lenne nem meglépni egy ilyen tökéletes alappal ezt, míg a várható modell megnevezését illetően már nincs ekkora összhang – egyesek a CLC nevet vizionálják az új négykerekűnek.

A témát persze legjobban a virtuális dizájnerek, közülük is Theophilus Chin lovagolta meg, aki a friss C Coupe alapjaira elkészítette a négyajtós kiadást. A legszembetűnőbb változás, hogy az ajtók végén még folytatódnak az ablakok, ami nem köszön vissza a CLA és CLS modelleken, így jó kérdés, hogy ha az autó megvalósul, ilyen dizájnnal fog-e piacra kerülni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/