/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
4-es kupé, audi a5, bmw, c coupé, c-osztály, gran coupé, mercedes-benz, sportback, új mercedes

Beszáll a játszmába

Így fog kinézni a Mercedes C-osztályának négyajtós kupéja?

időpont:2015. augusztus 19. 17:45

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Mivel a német prémiumtrió másik két tagja már rendelkezik középkategóriás, négyajtós kupéval (Audi A5 Sportback és BMW 4 Gran Coupe), az új C-osztály kupé bemutatásával a pletykák felerősödtek egy esetleges riválissal kapcsolatban. Íme, az első elképzelés.

a7, audi, audi a7, dubai, sportback, videó

Dubai duhajkodás

A nap képe: Audi A7-et kínoznak a homokban – videóval

időpont:2015. április 27. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nem tudni miért, de az Audi előállt egy olyan reklámfilmmel, melyben egy A7 Sportbacket nyúznak meg Dubai homokdűnéin. A kiképzést mindenesetre jól tűrte a négyajtós kupé.

audi, s5, senner, sportback, tuning

Vadítóan vagány

446 lovas négykarikás

időpont:2014. április 30. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Ennyi paripát csikart ki az Audi S5 Sportbackből a Senner Tuning. Ehhez társul némi optikai átalakítás is, ennek ellenére egész alacsonyan mérik a módosítások árát a tuner háza táján.

a1, audi, sportback

A1 SPORTBACK

Érkezik az ötajtós Audi A1

időpont:2011. november 18. 20:43

szerző:Autoblog

címkék:

A jövő év elején kerül a márkakereskedésekbe az Audi legkisebb modelljének ötajtós változata. A prémium kis négykarikás három TFSI benzines és három TDI dízelmotorral lesz rendelhető, 86-185 lóerős teljesítménnyel.

a7, a8, audi, cls, sportback

ÚJ TEREPEN

Bemutatkozott az Audi A7 Sportback

időpont:2010. július 28. 21:00

szerző:Autoblog

címkék:

Az Audi új szegmensbe merészkedik az A7 Sportback modellel; elsősorban a második generációs Mercedes-Benz CLS riválisa kíván lenni. A csaknem 5 méter hosszú kupé-limuzin kezdetben négy V6-os motorral lesz elérhető. Ősztől vásárolható meg, 51 600 eurótól.

audi, s5, senner, sportback

Senner Audi S5 Sportback

időpont:2010. június 21. 20:39

szerző:Autoblog

címkék:

Az első Audi S5 Sportback tuningot a német Senner Tuning követte el. Intézkedéseiknek hála, a kupé-limuzin szebb és erősebb lett, mint széria állapotában volt. A német brigád a kompresszoros hajtómű izmosításával kezdte a munkát.

a5, audi, sportback

EZ IS SZÉP LETT

Leleplezték az Audi A5 Sportback-et

időpont:2009. július 16. 17:40

szerző:Autoblog

címkék:

Nem telt el sok idő az első gyári fotó és az első képgaléria megjelenése között. Íme a harmadik A5-ös Audi, a Sportback. A kupéhátú, de ötajtós Sportback a többi mai Audi modellhez hasonlóan káprázatosan szép, s már szeptemberben megjelenik a szalonokban.

a5, audi, sportback

ÚJ KASZTNI

Jön az Audi A5 Sportback

időpont:2009. június 18. 16:46

szerző:Autoblog

címkék:

Hamarosan itt lesz a harmadik Audi A5 verzió, a Sportback. A különleges modell tulajdonképpen egy ötajtós kupé, az Audi szerint egyesíti a kupék érzelemdús és elegáns formavilágát a limuzinok kényelmével és a kombik praktikumával.

audi, s3, sportback

SPORTBACK

Kémfotón az ötajtós Audi S3

időpont:2008. március 27. 09:31

szerző:Autoblog

címkék:

A holland Audiblog elcsípett egy alig álcázott Audi S3 Sportbacket valahol Európában. Hogy mi ebben a különleges? Csak annyi, hogy az S3, amolyan igazán sportos modellként, eddig csak háromajtós kivitelben volt kapható, mostantól azonban kijelenthető, hogy az ingolstadti gyár hamarosan ötajtósként is piacra dobja bivalyerős kompaktját. A premiert 2008 végére-2009 elejére várjuk, az autóban minden bizonnyal ugyanaz a 265 lóerős, kétliteres turbómotor dolgozik majd, mint háromajtós testvérében. A szériaváltozat valószínűleg szintén krómozott tükröket kap, az erőátvitel hatsebességes kézi váltón vagy a duplakuplungos S-Tronic egységen keresztül történik majd.