/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így kell a Range Rover Evoque-ot meggyalázni

2015. március 29. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha manapság kínai autókról esik szó, nem sok jóra számíthatunk. Nincs ez másként a Longer Yuelang X1 elektromos autójával sem, amely Range Rover elemeken túl Land Rover és BMW jelvényeket is kapott.

Már kezdjük azt hinni, hogy a kínai autógyártók direkt csinálják modelljeiket egy már létező és sikeres példány alapjaira, hogy így megismerhesse őket a világ – hisz a negatív reklám is reklám.

Az azonban kétség kívül nevetséges, ahogy a Longer névre hallgató újonc autógyártó kölcsönvett néhány konkrét (dizájn)elemet napjaink egyik legmenőbb kompakt SUV-jéről.

Igen, a Range Rover Evoque lámpái, a „Range” felirata a hűtőrács fölött, illetve a Land Rover hűtőrácsa és jelvénye köszön vissza a Yuelang X1 alacsonysebességű elektromos autón. Már ennyi részlet is elég lenne, ezek mellett azonban érthetetlen módon BMW logó került az aprócska alufelnikre, amelyek még aránytalanabbá teszik a kis négyajtós dobozt.

A csupán 3,1 méter hosszú, 1,5 méter széles és 1,6 méter magas, 600 kilogramm tömegű autó meghajtásáról egy 3 kilowattos elektromotor gondoskodik 50 km/órás végsebességgel és 120 km-es hatótávval kecsegtetve. A modell ára a helyi piacon egyébként 28 ezer jüan (1,25 millió forint) körül alakul majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/