/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így néz majd ki a Mercedes GLA AMG

2013. november 21. 20:00   |   Autoblog
címkék:  

Még el sem indult az új GLA forgalmazása, a Mercedes-Benz máris fellebbentette a fátylat a kompakt crossover csúcsváltozatáról. A Los Angeles-i Autószalonon kiállított Concept GLA 45 AMG 360 lóerős turbómotort kapott, amivel máris a leggyorsabb kompakt SUV lett a színen.

A Concept GLA 45 AMG-be az 45 AMG és a CLA 45 AMG hajtásláncát ültették, ami a 4MATIC összkerékhajtással és a hétfokozatú AMG sportváltóval párosítva lenyűgöző menetteljesítményeket biztosít. A kétliteres turbómotor jelenleg a világ legerősebb sorozatgyártású négyhengeres hajtóműve, 2 liter lökettérfogatból 360 lóerőt és 450 Nm nyomatékot hoz ki. A GLA AMG változata így kevesebb mint 5 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet.

A nem mindennapos teljesítményhez a Concept GLA 45 AMG esetében figyelemreméltó külső is társul. Az AMG kovácsolt keréktárcsák például 21 colosak és 255/35 méretű gumikat viselnek, ráadásul a speciális középrészük miatt központi csavarosnak néznek ki. A küllők mögött jól látszanak az AMG sportfékrendszer pirosra festett féknyergei. A karosszériát speciális aerodinamikai elemekkel dobták fel. Az oldalsó légterelő lapokkal felvértezett első kötény, az egyedi köszöblécek, a diffúzoros hátsó kötény, a nagyméretű tetőlégterelő szárny motorsportos kinézettel ruházzák fel az autót. Az egészet pedig megkoronázták egy lendületes szürke/fekete/piros fóliázással.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/