/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így ünnepli a Hyundai a 2022-es WTCR bajnokságban elért kettős győzelmét

2023. február 06. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

A Hyundai február 10-ig tartó különleges kiállítással és a munkatársak számára kitalált programokkal ünnepli a 2022-es túraautó-világkupán (WTCR) elért egyéni és konstruktőri bajnoki címét.

A két héten át tartó kiállítás egyrészt Mikel Azcona és az Elantra N TCR egyéni győzelmét ünnepli a 2022-es WTRC bajnokságban, másrészt a BRC Hyundai N Squadra Corse csapat ugyanitt megszerzett, Mikel Azcona és Michelisz Norbert kiemelkedő teljesítményének köszönhető konstruktőri bajnoki címe előtt tiszteleg.

A kiállítás látogatói a 2022-es WTCR szezon győztes autója, az Elantra N TCR, valamint a sorozatgyártású Elantra N mellett a WTCR bajnoki trófeákat is megtekinthetik. Az autók mellett felállított tárolókban a Hyundai Motorsport tízéves eredményeit és történetét bemutató tárlat, valamint az N kollekció ajándéktárgyai mutatkoznak be.

Az N sportmárka népszerűsítése érdekében a Hyundai Motor egy szurkolói találkozót is szervez, ahol a 2022-es WTCR egyéni bajnoka, Mikel Azcona mellett a csapat korábbi bajnokai és vezetői – így Michelisz Norbert (2019-es bajnok), Gabriele Tarquini (2018-as bajnok), Andrea Cisotti (a Hyundai Motorsport GmbH ügyfél versenyprogramjának vezetője) és Gabriele Rizzo (BRC csapatfőnök) – válaszolnak a kérdésekre, és kulisszatitkokat osztanak meg a közönséggel. A találkozó során a Hyundai Motorsport 2022-es eredményeit és 2023-as terveit is ismertetik.

A dolgozókat emellett a kiállítás időtartamában és helyszínén megrendezett, az N szimulátor köré felépített autóverseny-játékok is várják. A legjobb eredményt elérő dolgozókat az N kollekció termékeivel jutalmazzák, míg az öt legeredményesebb játékos a kiállítás zárónapján megrendezésre kerülő döntőn szállhat ringbe a végső győzelemért.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/